Aluhoedje Stan van Houcke blijft maar koppiepeesten

Aluhoedje Stan van Houcke blijft maar koppiepeesten. Nu weer iets over Walter Lippmann, denken wij, omdat er ‘Walter Lippmann’ bovenstond. We hebben het echter niet gelezen, want het blijft dom gekoppiepeest van een aluhoedje. Dit stukje is dan ook slechts een soort van kutsmoes om onderstaand grappige stripje nog een keertje onder de aandacht te brengen, want dat hadden we al een paar dagen niet meer gedaan.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

6-12-2010 14.32 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Loggers gelogd, Stan van Houcke

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties