Sukkels met een iPad

Een computer of compjoeter
StommelingJones

Behalve voor porno is het internet al jaren ook bedoeld om sukkels geld uit de zak te kloppen. Dat er nog steeds sukkels zijn die dat niet weten, blijkt uit ‘Bakery Story voor iPad werd horror story…‘:

“Ik heb gisteravond het gratis spelletje Bakery Story op de Ipad gezet. Hierin moet je in een restaurantje klanten bedienen. Mijn kinderen van 4 en 6 jaar hebben er hooguit 5 minuten mee gespeeld, waarna het tijd was om zelf te gaan eten.
Nu zie ik tot mijn grote schrik in mijn mailbox dat er blijkbaar 2x over 275 Gems (???) zijn aangeschaft via het spel à 39,99 € per keer!! 80 € weg….
Ik voel me enorm ‘genaaid’ door Teamlava, de makers van dit spel. Iets voor kinderen uitbrengen en dan op deze wijze geconfronteerd worden met de torenhoge rekening!”

Natuurlijk zijn wij even gaan kijken op de webzijde van Bakery Story, om te kijken of de sukkels in quaestie gewaarschuwd hadden kunnen zijn, maar in de ‘Description‘ zien wij geen waarschuwing voor extra kosten:

The #1 FREE iPhone and iPad virtual world “Story” series returns with Bakery Story! Design your own dream bakery to show off to your friends. Don’t forget to make sure your customers are happy and well-fed by choosing stunning decoration and tasty new pastries! New content will be released EVERY WEEK so the game continually gets even better!
– Design and build a unique bakery with stunning variety and creativity.
– Customize and choose a top-class menu to suit your tastes.
– Showcase your bakery and earn extra-special tips from friends.
– Invite your Facebook friends to be your neighbors.
– Exchange secret recipes with your friends.
– FREE updates with new pastries, decorations, themes and more EVERY WEEK!
– It’s FREE!

PLEASE NOTE:
– This is an online game only. iPod touch users must be connected to WiFi in order to play!

Wel moet ons van het hart dat je natuurlijk een ongelofelijke sukkel bent als je je kinderen van 4 en 6 jaar zonder toezicht het internet op laat gaan met een apparaat waarmee ze geld kunnen uitgeven. Bij The Simpsons moeten Bart en Lisa het creditcardnummer (of kredietkaartnummer, zoals sommige mensen zeggen) van Homer tenminste nog actief stelen (of de kredietkaart van hun hond gebruiken).

Sommige mensen zouden gewoon verplicht het boek ‘Internetten voor dummies’ (als dat bestaat) uit hun hoofd moeten leren voordat ze het internet op mogen. Dat soort mensen zou ook eerst internetexamen moeten doen. Daar. En ook dit had u zonder internet niet geweten. Bent u nu blij?

7-12-2010 17.53 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Boeken, Computerij, Juridisch

Er zijn 3 reacties op “Sukkels met een iPad”

  1. […] See the original post here: Sukkels met een iPad […]

  2. Sukkels says:

    […] ‘Sukkels met een iPad‘, schreef Stommeling Jones gisteren. Nu is het woord sukkels hier wel vaker gevallen, dus dat er soms hier iemand terechtkomt door te zoeken op het woord ‘sukkels’, verbaast ons niet echt, in dier voege dat ieder woord dat je gebruikt uiteindelijk voor iemand het gezochte woord zou kunnen blijken. […]

  3. Bakery Story says:

    […] Story’ is onlangs ter sprake geweest in ‘Sukkels met een iPad‘. Van onze De Grote Vrager begrepen wij dat er nu mensen zijn die daadwerkelijk bij dat […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties