Kristinn Hrafnson, de IJslandse Micha Kat?

Nu Julian Assange opgepakt is, heeft Wikileaks een andere woordvoerder, de IJslander Kristinn Hrafnsson. De man schijnt een ex-journalist te zijn en bij het woord ‘ex-journalist’ denken wij altijd meteen aan aluhoedjes, waarschijnlijk omdat Micha ‘aluhoedje’ Kat en Stan ‘aluhoedje’ van Houcke zich ook ooit journalist genoemd hebben en dat misschien zelfs nog doen, terwijl ze op zijn hoogst ‘ex-journalisten’ zijn.

Maar goed, die Kristinn Hrafnsson heeft gewerkt voor de IJslandse RUV, alwaar hij is ontslagen omdat hij te veel tijd in Wikileaks stak en te weinig in zijn eigenlijke werk (als wij ‘Kristinn Hrafnsson: RÚV hefði getað verið með í Wikileaks skúbbinu‘ tenminste goed begrepen hebben). Wat ook meewerkte, was dat Wikileaks Hrafnsson’s reis naar Bagdad geheel of gedeeltelijk betaald heeft, waar in IJsland niet iedereen even blij mee was.

8-12-2010 13.44 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aardrijkskunde, Aluhoofddeksels, Media

Er heeft iemand gereageerd op “Kristinn Hrafnson, de IJslandse Micha Kat?”

  1. burger 565635 says:

    Wikileaks is meer Change dan Obama zich kan voorstellem. Wikileaks is transparantie die onmisbaar is voor onze globale wereldorde, die nu niet goed functioneert. We waren nooit aan Iraq begonnen als we de cables hadden maar gelezen. Global heating conference, laat maar. If democracy fails … the solution is more democracy.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties