Sukkels

Sukkels met een iPad‘, schreef Stommeling Jones gisteren. Nu is het woord sukkels hier wel vaker gevallen, dus dat er soms hier iemand terechtkomt door te zoeken op het woord ‘sukkels’, verbaast ons niet echt, in dier voege dat ieder woord dat je gebruikt uiteindelijk voor iemand het gezochte woord zou kunnen blijken.

Wat ons wel verbaast, is dat de meeste mensen die bij ons komen zoeken naar sukkels dat doen via Google images. Zij komen dan terecht bij onderstaand plaatje (gebruikt bij ‘Onsmakelijk incident tijdens troonrede‘), dus dat klopt dan wel weer:

Sukkels

8-12-2010 15.00 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties