Mickeyleaks

Na Wikileaks is er nu ook Mickeyleaks (“Donald has plenty of pants. He just refuses to wear them“), want om flauwe woordspelingen zitten internetters nooit verlegen. Er bestaat ook een filmpje van een komiek (Rob Bartlett, nooit van gehoord) die zich (“as Gangsta Mickey”) enorm opwindt over Mickeyleaks, maar dat filmpje hebben we niet bekeken, aangezien we dan eerst door 30 seconden reclame heenmoesten en dan haken wij meteen af.

Zoveel geheimen zijn er trouwens niet eens, want dat Walt Disney Mickey Mouse niet verzonnen heeft, was al algemeen bekend, evenals Ome Walt’s nazisympathieën, maar goed, misschien komen er nog wat leuke grappen uit. Over flauwe woordspelingen gesproken, wat dacht u van deze:

Alle namen van mannen met geslachtsziekte worden onthuld: Pikkieleaks

Erg hè?

En dan nu nog wat Mickeyleaks:

8-12-2010 15.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Moppen, Woordspelingen

Er heeft iemand gereageerd op “Mickeyleaks”

  1. […] For more mickeyleaks, see ‘Mickeyleaks‘. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties