Stan van Houcke en de rundergehaktbal

Stan van Houcke is op zoek naar zichzelf. Zodoende kwam hij weer eens op onze webzijde terecht, alwaar kort nadat Stan van Houcke er was gearriveerd iemand binnenkwam die iets wilde weten over een rundergehaktbal.

Dit alles is natuurlijk volslagen onbelangrijk, maar wij hebben altijd de woorden Stan van Houcke en rundergehaktbal al eens in één zin willen combineren, wat ons bij dezen maar liefst twee keer achter elkaar gelukt is. Noem het maar geen stukje succesbeleving.

Stan van Houcke op zoek naar zichzelf, op de voet gevolgd door een rundergehaktbal

Stan van Houcke op zoek naar zichzelf, op de voet gevolgd door een rundergehaktbal

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

8-12-2010 17.21 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Stan van Houcke, Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties