Bakery Story

‘Bakery Story’ is onlangs ter sprake geweest in ‘Sukkels met een iPad‘. Van onze De Grote Vrager begrepen wij dat er nu mensen zijn die daadwerkelijk bij dat stukje terechtkomen op zoek naar ‘Bakery Story’. Wij hebben dat zelf ook geprobeerd, maar [bakery story] levert bij Google 6.430.000 resultaten op en [“bakery story”] altijd nog 69.100. Ons stukje staat in geen van beide gevallen bij de eerste tien, waaruit wij concluderen dat degene die toch nog bij ons stukje terechtkomt zijn tijd een stuk beter zou kunnen besteden. Of zo. En ook dit had u zonder internet niet geweten.

9-12-2010 21.27 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties