Yvonne van Hertum medeplichtig aan zedenzaak Amsterdam?

Mijn taak zit er even op‘, aldus Yvonne van Hertum op haar kattenblergh. Wij weten niet waarom, maar ze suggereert dat ze op enigerlei wijze iets te maken heeft gehad met de Amsterdamse zedenzaak en dat haar taak dienaangaande nu volbracht zou zijn:

De website van de pedo vereniging Martijn ligt plat en de media waar ik intensief mee samengewerkt heb, heeft alle screens gekregen uit de kelder van het internet. Van de schoft uit Amsterdam tot aan zijn vrienden aan toe hebben we doorgesluisd naar mijn contacten bij de media. Het is nog niet klaar, er komt nog veel meer aan maar voor nu zit mijn taak er even op, en kan ik verder met de voorbereidingen van kerstmis.

Noch uit de pers, noch uit publicaties op internet, noch uit de andere media kunnen wij opmaken dat mevrouw van Hertum iets met genoemde Amsterdamse zedenzaak te maken heeft of heeft gehad, en evenmin denken wij dat het haar verdienste is dat de webzijde van de vereniging Martijn al dan niet tijdelijk onbereikbaar is.

Maar laten we er nu voor de aardigheid eens van uitgaan dat mevrouw van Hertum niet liegt, wat staat er dan in feite? In feite staat er dan dat mevrouw van Hertum kennis droeg van allerhande strafbare feiten, strafbare feiten waarvan ze niemand op de hoogte heeft gesteld en ook geen aangifte heeft gedaan, met als gevolg dat de Amsterdamse zedenzaak pas aan het rollen is geraakt doordat de FBI Nijntje herkende op een foto, als we het goed begrepen hebben.

Wij hebben onze consigliere niet geraadpleegd, dus misschien hebben wij het mis, maar volgens ons ben je als burger verplicht aangifte te doen van ernstige strafbare feiten waar je getuige van bent, omdat je anders medeplichtig bent. Zoals gezegd, we kunnen ons vergissen. Maar als het niet verplicht is, lijkt het ons in ieder geval wel raadzaam, want voor je het weet lappen ze jou erbij, als medeplichtige dus, omdat je iets had kunnen voorkomen, maar dat niet gedaan hebt. Yvonne van Hertum suggereert in haar stukje dat zulks het geval is en als dat klopt, is het in ieder geval heel erg dom van mevrouw van Hertum, dacht u niet?

En nu we het toch geheel tegen de zin van uw en onze captain weer over Yvonne van Hertum hebben, nog even dit: zij heeft geruime tijd lopen fulmineren tegen ene Koos Mooij, die zij meer dan eens in verband gebracht heeft met Jepara. En wat zien wij nu in de De Telegraaf, in het stukje ‘Aanzien in pedowereld‘:

Het pedoforum heeft nauwe banden met de in Indonesiƫ woonachtige Nederlander Arend M., die de alias De Jager gebruikt, die door de organisatie Defence for Children International (ECPAT) wordt gezien als de grote financier van diverse pedosites.

Hé, Indonesië, daar ligt Jepara. Dat dacht ook de zelfbenoemde misdaadjournalist H.J. Korterink, die schrijft, in ‘Robert M. & de connectie met Arend de Jager alias Koos M.‘:

Zo wordt als financier van kinderpornosites een lijntje gelegd naar Arend M. in Indonesiƫ.

Die kennen we!

Van diverse haatsites in Nederland.

Hij had het – onder veel meer – voorzien op pedojaagster Yvonne van Hertum. De beste man heet Arend Jacobus (‘Koos’) M., geboren in Bussum in 1948. Blijft zo iemand buiten schot, of moet er ook eens even een diplomaat bij hem langs? Ik heb zijn adres.

Wij zijn reuzebenieuwd naar de bron die de De Telegraaf gebruikt heeft om vast te stellen dat “de in IndonesiĆ« woonachtige Nederlander Arend M., die de alias De Jager gebruikt, […] door de organisatie Defence for Children International (ECPAT) wordt gezien als de grote financier van diverse pedosites”. Zouden ze dat bij “de organisatie Defence for Children International (ECPAT)” hebben nagevraagd? En zouden ze ook gevraagd hebben hoe “de organisatie Defence for Children International (ECPAT)” dat dan wel wist?

Maar goed, waar het ons om gaat: mevrouw van Hertum roept op dit moment niet eens triomfantelijk dat ze wat die Koos Mooij betreft nu toch haar gelijk gekregen heeft, wat raar is, daar ze er anders altijd als de kippen bij is om overwinningen te claimen. Maar goed, de vraag was of mevrouw van Hertum als medeplichtige beschouwd kan worden in de Amsterdamse zedenzaak en ons antwoord is dus, kort samengevat: “Neen, want ze liegt gewoon weer dat ze barst”. Intussen is de webzijde van de Vereniging Martijn weer in de lucht, maar dat is een heel ander verhaal.

14-12-2010 17.47 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Kranten, Loggers gelogd, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Yvonne van Hertum medeplichtig aan zedenzaak Amsterdam?”

  1. […] ‘Yvonne van Hertum medeplichtig aan zedenzaak Amsterdam?‘ schreven wij onder andere: “Wij zijn reuzebenieuwd naar de bron die de De Telegraaf […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties