Drs. C.A.P. Weeda heeft een probleem

Drs. C.A.P. Weeda heeft een probleem. Drs. C.A.P. Weeda heeft namelijk Koos Mooij boos gemaakt, getuige ‘Proloog – Een schoftenstreek van Yvonne van Hertum en drs. C.A.P. Weeda‘:

Voorzover er de geringste twijfel zou bestaan, wie nu precies “de in Indonesië woonachtige Nederlander Arend M.” is, iets wat ik mij bijna niet voor kan stellen, dan heeft het lasterende leugenaarsduo Yvonne van Hertum en Drs. C.A.P. Weeda, van Stichting Window to the World, ECPAT / DCI, Child-Protection er wel voor zorg gedragen dat alle onduidelijkheid opgelost werd, door op diverse achterbuurt fora nog enkele unieke persoonsgebonden alfanumerieke codes, die aan mij toebehoren, te plaatsen, er zich van verzekerende dat het doelwit (ik) van de verspreide laster ook daadwerkelijk getroffen zou worden.

Het grootste probleem voor Drs. C.A.P. Weeda, van wien wij tot voor kort nog nooit gehoord hadden, lijkt ons dat hij vanaf nu in een adem genoemd wordt met Yvonne van Hertum, als deel van “het lasterende leugenaarsduo”. Zoiets komt je geloofwaardigheid niet ten goede, wat wij u brommen.

Dat veronderstelde gebrek aan geloofwaardigheid werkt natuurlijk ook door bij ‘s mans overige activiteiten, zodat bijvoorbeeld de stichting Window to the World er last van zou kunnen krijgen, daar “drs. C.A.P. Weeda; Projectleider Professionalisering Jeugdzorg (Ministerie van Justitie).” deel uitmaakt van het “Comité van aanbeveling” van die stichting. Ook bij ECPAT, waar de man voorzitter is, vinden ze de beschuldiging van laster vast niet leuk. Om over het Ministerie van Justitie nog maar te zwijgen.

Wat wij erg vinden, is dat we die drs. C.A.P. Weeda ook tegenkomen als “directeur Halt Nederland” op de webzijde van de Commissie voor Bezwaar en Beroep van de Raad voor Rechtsbijstand. Iemand die zijn oren laat hangen naar laster of daar zelfs aan deelneemt, zou wat ons betreft onmiddellijk uit zo’n raad geschopt moeten worden. Iemand die slechts de schijn op zich geladen heeft een lasteraar te zijn, mag eerst nog met bewijzen komen voor zijn beschuldigingen. Dat dan weer wel.

Met een beetje koekelen zouden we vast nog wel meer over drs. C.A.P. Weeda kunnen vinden, maar we hebben meer te doen, dus suggereren wij hier alleen maar dat er kamervragen over de man gesteld zouden moeten worden, aangezien hij met zijn eigenwijze gedrag zijn geloofwaardigheid op het spel gezet heeft.

15-12-2010 17.59 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Kamerleden, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Drs. C.A.P. Weeda heeft een probleem”

  1. Koos Mooij says:

    Uw stelling:

    “heeft een probleem”

    mag voor het moment opgeld doen, doch zal toch binnen afzienbare tijd gewijzigd dienen te worden in:

    “heeft problemen”.

  2. […] ‘Drs. C.A.P. Weeda heeft een probleem‘, schreven wij eerder. Wij zeiden daarin onder andere: “Het grootste probleem voor Drs. C.A.P. Weeda, van wien wij tot voor kort nog nooit gehoord hadden, lijkt ons dat hij vanaf nu in een adem genoemd wordt met Yvonne van Hertum, als deel van “het lasterende leugenaarsduo”. Zoiets komt je geloofwaardigheid niet ten goede, wat wij u brommen.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties