Stan van Houcke krijgt nooit antwoord

Meesterkoppiepeester Stan van Houcke blijft maar aan het raaskallen op zijn blog. Of hij het geraaskal nou koppiepeest of zelf verzint: geraaskal blijft het. In de serie ‘Israël als schurkenstaat’ is hij inmiddels bij aflevering 4592, terwijl de serie onsmakelijke aanvallen op minister Rosenthal ook al een aflevering of vijftig telt. Wij hebben de aantallen naar boven afgerond, want met het tempo waarin Stan van Houcke zijn koppiepeestdiarree op de mensheid loslaat, lig je achter voor je het weet. Stan van Houcke, de man die sneller koppiepeest dan zijn schaduw.

Eén ding is lullig voor deze snelkoppiepeester: hij heeft weliswaar een paar lezers, maar die komen alleen maar om hun gelijk bevestigd te zien. Degenen die voormalig ‘journalist’ van Houcke aanvalt en rechtstreex aanspreekt, zijn daar vermoedelijk niet eens van op de hoogte, of anders negeren ze de man volledig, waar hij dan weer een rood waas van voor de ogen krijgt, zodat hij nog harder gaat koppiepeesten. Antwoord krijgt hij echter nooit. Zielig hè?

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

16-12-2010 16.12 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Stan van Houcke

Er heeft iemand gereageerd op “Stan van Houcke krijgt nooit antwoord”

 1. Er is nog een simpeler verklaring. Kritische reacties worden door hem verwijderd.

  Dat is ons herhaaldelijk gebeurd bij een artikel waarin hij schreef dat hij niet begreep dat Palestijnen in de pers als Arabieren worden aangeduid.

  Als reactie plaatsten wij een citaat van de Palestijnse leider Zoehair Mohsen in een beroemd interview in Trouw in 1977?

  “In feite bestaat er geen Palestijns volk.
  Tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen zijn er geen verschillen. Wij maken deel uit van een volk, de Arabische natie.
  Alleen maar om politieke redenen onderschrijven wij zorgvuldig onze Palestijnse identiteit. Ja, het bestaan van een aparte Palestijnse identiteit is er alleen om tactische redenen. De stichting van een Palestijnse staat is een nieuw middel in de strijd tegen Israel.”

  Dat heeft Stan dus herhaaldelijk verwijderd.
  De waarheid kan heel vervelend zijn voor een pro-Palestijn!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties