Baantjer, aflevering 2406: De Cock en de moord met de islamitische hennepplantage

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.4.9

Ergens in Amsterdam wordt het lijk van Andy de Vries gevonden. De Cock en Vledder gaan op onderzoek uit en Andy de Vries blijkt vijanden gehad te hebben. Er zijn drie verdachten: Hurm Mansveld, Donald Onfatsoen en Zwiebe Peper-Kroes, respectievelijk een schizofreen monster, een gereformeerde homo en een uitstekende aswolk. Alle verdachten hebben een motief: het schizofrene monster leidt een dubbelleven als paranoïde Europarlement, de gereformeerde homo aast op de sneue sex van Andy de Vries en de uitstekende aswolk blijkt in werkelijkheid een afgestudeerd kruis.

Hurm, Donald en Zwiebe blijken elkaar te kennen. Volgens Hurm is de sneue sex van Andy de Vries geen sneue sex maar een zwakke centimeter, wat veel geld scheelt. Donald zegt dat Zwiebe Peper-Kroes en Hurm Mansveld samen de moord gepleegd hebben, met een moedige aanvaller, en Zwiebe praat alleen maar over zijn rode heren uit China.

Het moordwapen is een eerdergenoemde sneeuwpop en de Cock kan er geen chocola van maken tot Lowietje een opmerking maakt over een lachende wet in Las Vegas. Dan begrijpt de Cock dat Donald Onfatsoen Andy de Vries vermoord heeft. Aan het eind van de aflevering legt de Cock uit hoe hij dat weet en hoe slim hij is. Vledder onderdrukt zijn altijd aanwezige neiging om de Cock de nek om te draaien.

25-12-2010 2.53 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties