ECPAT: Yvonne van Hertum heeft gelogen

Drs. C.A.P. Weeda heeft een probleem‘, schreven wij eerder. Wij zeiden daarin onder andere:

Het grootste probleem voor Drs. C.A.P. Weeda, van wien wij tot voor kort nog nooit gehoord hadden, lijkt ons dat hij vanaf nu in een adem genoemd wordt met Yvonne van Hertum, als deel van “het lasterende leugenaarsduo”. Zoiets komt je geloofwaardigheid niet ten goede, wat wij u brommen.

Weliswaar zijn de door ons gevraagde kamervragen (wat iets anders is dan de door ons gestelde kamervragen, daar wij geen kamerlid zijn en dus niet eens kamervragen zouden kunnen stellen, zelfs als we dat zouden willen) uitgebleven, ondanks het feit dat we Geert Wilders himself dienaangaande betwitterd hebben, wat ons overigens niet verbaast, want die man beantwoordt zijn email ook al nooit, dus daar heb je gewoon heel erg weinig aan, maar toch heeft ECPAT zich om de een of andere reden (en die reden zou zomaar het aandringen van Koos Mooij kunnen zijn, die schrijft: ‘ECPAT – Verkeerde bronmelding in de Telegraaf‘) geroepen gevoeld een soort van rectificatie op de ECPAT-webzijde te plaatsen, als volgt:

Verkeerde bronmelding in de Telegraaf

20 december 2010

In het artikel “Aanzien in de pedowereld” van de Telegraaf van 14 december (pagina T3) over de schokkende Amsterdamse kindermisbruikzaak waarbij een groot aantal kinderen tussen de nul en vier jaar betrokken zijn, staat een onjuiste bron vermeld. Er wordt gesteld dat Defence for Children – ECPAT Nederland Arend M. ziet als financier van een groot pedonetwerk. De organisatie Defence for Children International – ECPAT Nederland heeft dit echter nooit beweerd en heeft hiernaar nooit onderzoek gedaan. Bij navraag bij de Telegraaf bleek dat de informatie afkomstig was van mevrouw Yvonne van Hertum van de organisatie Stop Kinderseks. Helaas heeft de Telegraaf deze organisatie met Defence for Children International – ECPAT Nederland verwisseld. Defence for Children – ECPAT Nederland vindt het jammer dat de Telegraaf ons niet gevraagd heeft of de informatie correct was, want dat hadden we het gelijk kunnen corrigeren.

Het zal voor onze beide trouwe lezers niet als een verrassing komen dat onze minst favoriete kattenblerghster in het bovenstaande van glashard liegen wordt beticht. Wat ons verbaast, is dat er nog steeds ‘journalisten’ zijn die geloof hechten aan de woorden van mevrouw van Hertum. Wij vragen ons trouwens af hoe lang het nu gaat duren voordat mevrouw van Hertum op een van haar webzijden gaat roeptoeteren dat Drs. C.A.P. Weeda zelf een ‘pedo’, ‘pedovriendje’ of ‘kinderverkrachter’ is.

En nu sluiten we dit stukje gauw af, want uw en onze captain komt de redactieruimte binnen en van die man mochten we het niet meer over dat nare mens hebben.

20-12-2010 16.44 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Geert Wilders, Juridisch, Kamerleden, Kranten, Loggers gelogd, Media, Televisie, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties