M. Weulink, bitte melden

Balthasar

Balthasar

Opnieuw heeft iemand zich geroepen gevoeld zichzelf tot ‘pedojager’ te benoemen. Het is toch wat. De geest van Balthasar heeft ons zojuist gewezen op Stop Pedofilie Nu, waar wij nog nooit van gehoord hadden, wat niet zo raar is, aangezien deze ‘club’, als het een club is en niet weer de zoveelste idiote individuele gefrustreerde eigenrichter, pas sinds 19 december actief lijkt te zijn, voor zover er van activiteit tenminste sprake is.

Wij hebben de webzijde eens bekeken en troffen om te beginnen maar liefst één bericht aan op het blog: ‘Welkom bij Stop Pedofilie Nu‘. Daarin lezen wij:

Wij zijn momenteel druk bezig met het onderzoeken van martijn.org, door het succes hier mee hebben wij besloten verder onderzoek te verrichten, hierdoor zijn wij niet in staat om de website te bewerken.

Wij doen dit niet voor ons zelf maar voor u en de veiligheid van uw kinderen.

Bedankt voor uw begrip.

Als u vragen of informatie heeft horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Het Stop Pedofilie Nu team.

Welnu, wij zouden De Grote Vrager niet zijn als wij niet meteen een paar vragen hadden:

Het stukje ‘Over Ons‘ biedt geen antwoorden, behalve dan het antwoord op de vraag “wie is Ons?” Dat antwoord luidt: “Ons is niemand en er had gewoon ‘Over ons’ moeten staan”. In het stukje zegt ‘men’:

SPN is een doorlopend project voor het bestrijden van stichtingen en internetfora waar pedofielen zonder strenge justitiële controle samenkomen.

Wij zijn momenteel nog erg druk met het conceptualiseren en opstarten van een overkoepelende organisatie. Deze pagina wordt in de tweede week van januari volledig geüpdate met aanvullende informatie over onze werkzaamheden en identiteit.

Ook dit roept meer vragen op dan het beantwoordt, maar we gaan een gooi doen. Of een paar gooien, die samen resulteren in een aangevulde, uitgebreide en verbeterde parafrase van het voorgaande, als volgt:

SPN bestaat nog niet, maar als het bestond zou het een doorlopend project (waarmee wij iets bedoelen dat we zelf niet helemaal begrijpen) moeten zijn voor het bestrijden van stichtingen en internetfora waar pedofielen zonder strenge justitiële controle samenkomen. Aangezien pedofilie als zodanig niet strafbaar is, heeft SPN geen enkele bestaansreden.

Wij zijn momenteel nog erg druk met het conceptualiseren en opstarten van een overkoepelende organisatie, aangezien we nog niet verder hebben doorgedacht dan dat we op internet iets wilden gaan schreeuwen over pedofilie en het stoppen daarvan. Of zo. Want dat moeten we nog conceptualiseren. Deze pagina wordt in de tweede week van januari volledig geüpdate met aanvullende informatie over onze werkzaamheden en identiteit. Tegen die tijd hebben we hopelijk genoeg redactieleden bij elkaar verzonnen en voldoende stukjes bij elkaar gekoppiepeest om overtuigend over te komen, want voorlopig moeten we alles in mijn eentje doen, dus we hadden beter even kunnen wachten met het online gooien van deze site. Sorry voor de overlast.

Dus ‘M. Weulink’: vertel eens hoe het allemaal zit?

20-12-2010 18.28 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Webzijden

Er zijn 4 reacties op “M. Weulink, bitte melden”

  1. Dirk de Graaff says:

    In ieder geval wordt de anonimiteit goed bewaakt, zelfs de (min of meer verplichte) link naar WordPress is goed verstopt!

  2. Geen says:

    Wat raar, de knop: “De Schandpaal” is verdwenen, gisteren stond hij er nog. Die Bertus, staat die daar met zijn goeie gedrag en er komt maar niks in zijn mailbox. Je kan ook niemand meer vertrouwen tegenwoordig.

  3. […] schreven wij ‘M. Weulink, bitte melden‘. Het resultaat is niet dat M. Weulink zich gemeld heeft, maar wel dat M. Weulink plotseling […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties