W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos, XRaver: een sneu groepje

Balthasar

Balthasar

De afgelopen dagen hebben wij ons samen met de geest van Balthasar een beetje verdiept in wat jongelui die Yvonne van Hertum willen imiteren en zichzelf benoemd hebben tot ‘pedojagers’. Waarom ze dat willen is ons niet duidelijk geworden, maar wat we wel weten is dat hun inspanningen exact evenveel resultaat hebben als die van Yvonne van Hertum: nul en geen. Om te beginnen jagen ze, net als Yvonne van Hertum, vooral op de verkeerden: hun hoofddoelwit is de vereniging Martijn en aangezien dat een vereniging voor pedofielen is, hoef je zelfs geen sneu scriptkiddy te zijn om te raden dat het bestuur en de leden wel eens pedofiel zouden kunnen zijn. Verder jagen de jongelui in quaestie op mensen die het niet met hun aanpak eens zijn en net als voorheen kattenblerghster van Hertum (“Hoezo ‘voorheen’?” “Nou, ze is weer eens gestopt.” “Ach zo.” “Ja.”) noemen de desbetreffende jongelui iedereen die het niet met ze eens is een pedofiel.

Dat hun aanpak averechts werkt en ook uitsluitend averechts kán werken, is, dom als ze zijn, nog niet tot hen doorgedrongen en wij denken ook niet dat zulks, dom als ze zijn, spoedig wel het geval zal zijn. Wij zijn inmiddels wel zo’n beetje klaar met deze oudere pubers. Om het mooi af te sluiten volgt hier een gedeeltelijke weergave van onze bevindingen:

Bovenstaande opsomming is niet volledig, maar wel afdoende. Voor ons in ieder geval wel: verder tijd besteden aan dit sneue groepje en hun vriendjes is zonde van onze tijd. Dan hebben wij wel iets beters te doen, al zouden wij zo gauw niet weten wat. Voor het gemak zetten we hieronder nog even een lijstje van de stukjes die op deze webzijde aan deze zielepoten en aanverwante zaken gewijd zijn, zodat u niet hoeft te zoeken. En o ja, voor de jongelui: voordat jullie nu weer gaan proberen te bewijzen dat jullie slimmer zijn dan een kleuter en een grote aap, denk dan eerst even na over wat je daarmee precies bereikt.

25-12-2010 12.58 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, IP-vanger en aanverwant, Juridisch, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos, XRaver: een sneu groepje”

  1. Ruud Harmsen says:

    > Dan hebben wij wel iets beters te doen, al zouden wij zo gauw niet weten wat.

    Tja.

  2. […] ‘W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos, XRaver: een sneu groepje‘ zeiden wij onder meer: “[…] verder tijd besteden aan dit sneue groepje en hun […]

  3. […] W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos, XRaver: een sneu groepje […]

  4. SyntaxNL says:

    […] W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos, XRaver: een sneu groepje W4lth3r, SyntaxNL, mib-sophos en XRaver zijn zichzelf enigszins overschattende scriptkiddies, maar dat is naar boven afgerond.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties