Sneue kneus XRaver heeft de boodschap niet begrepen

Wie niets weet kan zich nooit vergissen

XRaver is geen scriptkiddie, zegt hij‘, schreven wij eerder. Wij dachten dat wij daarin duidelijk genoeg waren geweest en genoemde sneue kneus in niet mis te verstane bewoordingen hadden afgeserveerd, maar neen. Domme XRaver bleek de bewoordingen wel degelijk misverstaan te hebben en voelde zich geroepen andermaal zijn domheid ons reactieveld in te roeptoeteren. Wij weten niet wie hij dacht aan te spreken, maar hij zei onder meer het volgende:

volgens mij heb je het nog niet echt door maarja dat krijg je als je een iq van 80 hebt ! kan je niet zo goed nadenken :)

XRaver spreekt vermoedelijk niet uit ervaring: de hoogte van zijn IQ is ons onbekend, maar nadenken kan hij helemaal niet, wat altijd nog slechter is dan “niet zo goed”. Wij weten niet hoe XRaver tot de overtuiging is geraakt dat hij iemand toespreekt die een IQ van 80 heeft, maar als we aannemen dat het hier onze Grote Aap betreft, is een IQ van 80 helemaal zo gek nog niet. Koko zat tussen de 70 en 95, dus onze Grote Aap zou in goed gezelschap zijn. Voor de omgang met functioneel debielen als XRaver is trouwens helemaal geen IQ nodig, maar dat is een heel ander verhaal.

Niet voor het eerst wil sneue kneus ‘Maar ik ben geen scriptkiddie’ XRaver iemand bang maken, schijnt:

ben benieuwd wat je gaat posten zodra alles over jou boven tafel komt :)

Opnieuw is onduidelijk tegen wien hij het denkt te hebben en raai eens wat: het interesseert ons geen reet ook. Duidelijk is namelijk dat XRaver hier op aandoenlijke wijze probeert te suggereren dat hij iets over iemand weet wat die ander schade zou kunnen berokkenen. Hier is sneue kneus ‘Ik heb echt wel een IQ’ XRaver vergelijkbaar met die scholier uit ‘Ik weet waar je woont‘:

Het is nu een jaar of zes, zeven, geleden dat ik voor de klas stond bij de school bij mij op de hoek van de straat. Een lummel uit een derde klas autotechniek was kwaad op mij, waar hij ongetwijfeld een goede reden voor had en begon dreigende taal te uiten. Toen brulde hij: “IK WEET WAAR JE WOONT!”. Er barstte een homerisch gelach los, aangezien zijn medeleerlingen onmiddellijk begrepen dat hij kennelijk de enige was die juist niét wist waar ik woonde. Nooit meer last gehad met die jongen.

Oftewel: als je wilt dreigen, moet je het goed doen.

Amateurpsycholoog ‘ik zou best naar de universiteit willen maar ik heb geen VWO’ XRaver blijkt zich ook verdiept te hebben in de dagbesteding van onze Grote Aap:

blijkbaar heb je ook geen leven maarja dat wisten wij al! \

Hier is sprake van een taalkundige manoeuvre waar wij zo gauw geen chocola van kunnen maken: “Blijkbaar […] maar […] dat wisten wij al.” Voor ons gevoel is dit een kromme constructie, maar we hebben geen zin ons daar nu uitgebreid in te verdiepen.

De heer ‘als je me nog één keer sneue kneus noemt word ik boos’ XRaver meent verder onze Grote Aap te kunnen onderwijzen:

en ik weet niet wat jij bedoelt met je spamfilter of je ipvanger ? het werkt namelijk voor geen meter! misschien moet je maar een cursus bij me volgen en dan weet je hoe het echt werkt!

Aangezien sneue kneus XRaver in zijn eentje het aantal halve zolen dat wij met onze niet bestaande ipvanger per dag afvangen ongeveer vervijfvoudigd heeft, naar beneden afgerond, zijn wij zo vrij hem ook hier van een misplaatst zelfvertrouwen te verdenken.

Sneue kneus XRaver besluit met:

en ja ik heb al je gegevens en wachtwoorden ! en ja ik ben strafbaar hiervoor! maar goh wie is tog xraver?

Sneue kneus XRaver lijdt aan de misvatting dat iemand zich zou afvragen wie sneue kneus XRaver is. Welnu: misschien vraagt iemand zich dat wel af, maar wij niet. Echt niet. Dus knul: hou nou maar op te bewijzen dat je ongeneeslijk dom bent en ga iets nuttigs doen. Of iets leuks. Ga wat gitaarakkoorden leren, World of Warcraft spelen of South Park kijken. Maar blijf vooral uit de buurt van onze reactievelden, want daar maak je jezelf alleen maar belachelijk. Wij hopen dat we nu duidelijk genoeg geweest zijn, maar we vrezen het ergste.

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

27-12-2010 18.13 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Onderwijs, Personen, Taal, Tegeltjes

Er zijn 2 reacties op “Sneue kneus XRaver heeft de boodschap niet begrepen”

  1. gast says:

    if XRaver.geroeptoeter == “ben benieuwd wat je gaat posten zodra alles over jou boven tafel komt :)” {XRaver = XVodde; exit }

  2. […] ‘Sneue kneus XRaver heeft de boodschap niet begrepen‘ “Er barstte een homerisch gelach los, aangezien zijn medeleerlingen onmiddellijk begrepen dat hij kennelijk de enige was die juist niét wist waar ik woonde.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties