Boerkaverbod

Het boerkaverbod is zeer actueel doordat politieman Welten (commissaris of zo in ons minst favoriete dorp) gemeend heeft te moeten vertellen dat het boerkaverbod hem zijn rug zal roesten. Het zal hem zijn reet roesten, hij heeft er schijt aan en hij gaat het niet handhaven, dat boerkaverbod. Welten moet dus op staande voet ontslagen worden. Niet dat dat domme boerkaverbod ons iets kan schelen, maar zo'n politiekabouter moet goed begrijpen wie er de baas is en hij is dat niet. Als onze domme volksvertegenwoordigers een dom verbod instellen heeft zo'n domme politiekneuter dat maar uit te voeren of te handhaven of hoe het ook heet. Duidelijk? Duidelijk.

A propos boerka: Stommeling Jones schreef ooit: ‘Islamisering van Nederland loopt de spuigaten uit‘. Hij had daar een filmpje bijgeplaatst, dat op Youtube stond. Vanwege onze steeds grotere hekel aan Youtube hebben we dat filmpje daar weggehaald en een nieuwe versie op onze eigen server gezet. Dat zal ze leren.

[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/filmpjes/islamisering.flv embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=true /]

5-01-2011 12.58 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Arabische wereld, Film, Godsdienstwaanzin, Hondelulle, Muziek

Er zijn 2 reacties op “Boerkaverbod”

  1. Ruud Harmsen says:

    Wat voor kaver? O, een BOER-kaver!

    En daar doet iemand een bod op? Waarom? Wat moeten ze ermee als ze dat ding kopen?

  2. […] Boerkaverbod […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties