Amsterdam gooit weer eens een heleboel geld weg

Amsterdam is er klaar mee‘ lezen wij op de webzijde van ons minst favoriete dorp. En waar zijn die Amsterdamse hufters dan wel klaar mee? Met discriminatie, schijnt. Het draait hier namelijk om een anti-discriminatiecampagne.

Wij kwamen op genoemde webzijde terecht via ‘Anti-discriminatiecampagne van start‘, wat natuurlijk ook al erg is, daar de politie zich net zo min als de gemeente met anti-discriminatiecampagnes moet bezighouden. De politie moet boeven vangen en de gemeente moet ervoor zorgdragen dat de inwoners van de gemeente een beetje prettig kunnen leven. Niet meer en niet minder.

Maar ja, de Amsterdamse politie vangt geen boeven en de gemeente Amsterdam houdt zich vooral bezig met het pesten van de al dan niet autochtone inwoners van de gemeente, dus dat schiet niet op. De gemeentelijke belastingen zijn in Amsterdam kennelijk wel te hoog, dat ze geld over hebben voor zo’n zinloze campagne, of zouden ze het allemaal subsidiëren uit die veel te hoge parkeertarieven? Wij weten het niet, maar konden het ondertussen niet laten om het volgende te twitteren:

Gaat Amsterdam nu ook homofobe, antisemitische, racistische en anderszins discriminerende islamieten aanpakken? #discriminatieamsterdam

Wij denken haast wel te kunnen garanderen van niet. Volgens de ongetwijfeld goedwillende idioten die antidiscriminatiecampagnes en antiracismecampagnes verzinnen zijn discriminatie en racisme namelijk een eenrichtingsverkeer van de autochtone christelijke meerderheid tegen de rest en de rest zou zich in de ogen van eerdergenoemde initiatiefnemers niet eens aan discriminatie of racisme schuldig kúnnen maken, zelfs als de rest dat zou willen. Wij vinden dat een tamelijk discriminerend en racistisch uitgangspunt, eerlijk gezegd.

Maar goed, laat ons Amsterdam nu eens het voordeel van de twijfel geven. En laat ons Amsterdam de kans geven te bewijzen dat die antidiscriminatiecampagne serieus bedoeld is. In dat kader doen we een oproep aan Amsterdam: haal om te beginnen de radicaal antisemitische webzijde van nepamsterdammer Stan van Houcke uit de lucht en vervolg die man tot hij wenst dat hij nooit naar Amsterdam gekomen was. Daarna praten we verder.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

11-01-2011 19.42 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aardrijkskunde, Bezopen, Juridisch, Reclame, Stan van Houcke, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Amsterdam gooit weer eens een heleboel geld weg”

  1. Ruud Harmsen says:

    > haal om te beginnen de radicaal antisemitische webzijde
    > van nepamsterdammer Stan van Houcke uit de lucht

    – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant –

    Ondertussen is klokkenluideronline.nl al zowat een dag uit de lucht. Technische storing? Ik denk het. Notice and take down? Zou ook kunnen, maar dan is het wel wat rigoureus uitgevoerd. Te rigoureus.

  2. […] ‘Amsterdam gooit weer eens een heleboel geld weg‘ schreef uw en onze captain gisteren, waaraan Stommeling Jones toevoegde: ‘Discriminatie: de haatbaarden zijn er nog lang niet klaar mee‘. “Een hoop moeite voor nix”, zouden wij kunnen zeggen, ware het niet dat noch uw en onze captain noch Stommeling Jones veel moeite gedaan heeft. Maar “geen enkele moeite voor nix” klinkt helemaal niet, dus laat maar. Intussen hebben wij even gecontroleerd of er veel mensen deelnemen aan de bij deze flauwekulcampagne behorende twitteractie en het antwoord is neen. Wij van Opinieleiders.nl zijn net niet de enigen, maar het scheelt niet veel. En wij zijn nog uitermate negatief ook, dus daar zullen die kutamsterdammers wel niet blij mee zijn. Mooi zo. En wij hebben ook zo’n leuke poster gemaakt, dat dan weer wel: Discriminatie: Amsterdam trekt er geen aandacht mee, dus het getwitter met #discriminatieamsterdam gaat de mist in […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties