Ik schrijf, ik lees niet

Ik schrijf. Op deze website staan alle afleveringen van een feuilleton van mijn hand. Onder mijn naam. Of mijn pseudonym (pseudoniem? Weet ik veel.). Het is nog lang niet af. Ik weet niet eens meer waar ik gebleven was. Iemand die zich captain noemt vraagt mij wel eens waar de rest blijft. Goeie vraag. Ik heb geen antwoord. Is er een rest? Misschien wel. Misschien wel snel. Misschien wel niet. Misschien wel nooit. Kan mij het schelen. Ik schrijf. Ik lees niet. Hoe moet ik dan weten of zo’n verhaal af is? Ik heb het geschreven, maar ik heb het niet gelezen, begrijpt u wel? Maar goed: intussen ben ik nog steeds niet dood. Ik ben misschien geen lezer, maar wel een lever. A propos lever… maar neen, dat is een heel ander verhaal.

15-01-2011 14.27 | Door: Een Schrijver | Categorie: Feuilleton, Redactiezaken

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties