Rens Ulijn, boze boerzoektvrouwkijker

Zoals u weet beschouwen wij het internet al jaren als een uitstekende manier om ruzie te krijgen met halve zolen die wij niet kennen. Dankzij Twitter lukt dat tegenwoordig nog sneller. Zo hadden wij gisteravond het volgende bericht de wereld ingetwitterd:

Groot deel Nederlandse televisiekijkers ongeneeslijk dom

Dat bericht hadden wij voorzien van de zogeheten hashtags (heet dat echt zo? Belachelijk. Dat gaan we maar hektermen noemen, doch dit terzijde.) #bzv en #yvonjaspers, aangezien het hier een verwijzing betrof naar ‘Groot deel Nederlandse televisiekijkers ongeneeslijk dom‘ van Stommeling Jones.

Tot onze niet geringe verbazing is ons berichtje beantwoord door ene Rens Ulijn, die zichzelf Circusrens noemt. Deze mislukte clown twitterde:

@Opinieleiders wat een kutblog. Kom niet verder dan de eerste alinea. Leer schrijven, lul!

Aangezien al onze auteurs moeten kunnen schrijven, moest hier wel sprake zijn van een misverstand, dachten wij, dus hebben wij die eerste alinea er even bijgepakt. Genoemde alinea luidt:

Oorspronkelijk hadden wij dit stukje willen schrijven onder de kop ‘Vrouwen ongeneeslijk dom’ of ‘Waarom vrouwen nooit iets zullen bereiken’. Wij zouden de stelling uit de kop vervolgens hebben uitgewerkt in een gloedvol betoog aan de hand van de kijkcijfers van het programma ‘Boer zoekt vrouw’, wat volgens ons een typisch wijvenprogramma is en een van de beste argumenten om de staatsomroep onmiddellijk op te heffen, alsof daar nog argumenten voor nodig zijn, doch dit terzijde.

Aangezien hier niets aan mankeert, moest het feit dat Rens het circushondje niet verder gekomen was wel aan Rens gelegen hebben, met als gevolg dat we zijn opmerking als volgt beantwoord hebben:

@circusrens Het helpt waarschijnlijk enorm als je kunt lezen. Probeer het tegen die tijd nog maar een keer.

Later realiseerden wij ons dat Rens de pisteknecht misschien wel alle lettertjes van het alfabet uit zijn hoofd kent en er onder normale omstandigheden nog woordjes mee kan vormen ook, maar dat hij in dit geval veel last gehad heeft van een rood waas voor ogen doordat zijn favoriete programma werd afgekamd.

Wij houden het overigens zeer wel voor mogelijk dat Rens het vliegende olifantje wel degelijk het hele stukje gelezen heeft en pas echt boos geworden is toen hij begreep dat hij als boerzoektvrouwkijker voor dom werd uitgemaakt. Nou, dat zal dan wel. Lullig voor Rens.

Rens heeft trouwens zelf een sneu blerghje dat hij Circusrens.net genoemd heeft en waar zo te zien sinds 20 december 2009 niets meer gebeurd is. Zou Rens misschien ook zo boos op Stommeling Jones zijn omdat Stommeling Jones wel kan schrijven en Rens duidelijk niet? Wij weten het niet, en het boeit ons niet echt ook.

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent


* TOEVOEGING, 20 januari 2011: Zie voor het commentaar van Rens ‘Rens Ulijn, even eigenwijs als dom EINDE TOEVOEGING *

17-01-2011 16.15 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Tegeltjes, Twitter

Er zijn 2 reacties op “Rens Ulijn, boze boerzoektvrouwkijker”

  1. […] vergeten dat wij een paar dagen geleden een stukje aan die malloot gewijd hebben, te weten ‘Rens Ulijn, boze boerzoektvrouwkijker‘. Aangezien wij wel verwacht hadden dat de sukkel zou willen reageren, hadden wij hem uit […]

  2. jdljldkl says:

    Wat een dikke kolder: Boer zoekt vrouw voor vrouwen
    Het is een leuk, echt en eerlijk programma. wat zijn jullie een stelletje sukkels zech


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties