Asymptomatisch standpunt

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.0

Ik sta hier vanavond voor u. Asymptomatisch. Dit doen we om u alle eventuele hoop te ontnemen. Te weinig plannen. Beeldkwaliteitsverbetering. Computerspel. Verstoring van willekeurige bewegingen. Verzekering van tegoeden bij banken. De rechtstreekse confrontatie met actievoerders aangaan. Hard aan pakken. Zij heeft de geest gegeven. Index voor variabiliteit. Dienstverlening in het kader van een ondernemings-herstelplan. Hele noot. Waarom is iedereen zo opgewonden. Heeft een belangrijk doel bereikt. Aandrijflagers. Beheersingsleren. Gemaakt van poeder. De basis. Tienvoudig. Die niet lijken te willen. Op een na grootste. Hoewel dit minder sierlijk. Van de republiek.

Laat de muisknop los voor u shift lostlaat. Het management en de teamleiders. Schemata. Consumenten kunnen niet zeggen wat het verschil is. Merkte later op. Correlatie. Het verlies aan geld. Laat dit boek lezen. Ontvoerd. Technische termen. Vrije markt. Reeks. In de wetenschap dat ze dat niet konden accepteren. Waaronder csc. Van de spermatozoa. Waardoor een contract een contract wordt. Dat was het geval. Zou u willen. Merkloos. Verklarende informatie. Directe verkoop. Slappe thee. Die goed bij elkaar passen. Getransporteerde. Die strijden om uw aandacht en geld.

Daffy. Pinkaart. Wordt ter dood veroordeeld. Af van de beheersing van deze methodegebonden invloeden. Efficiënt. Gewapend betonnen segmenten. Coyote vs. Zouden in het systeem verdwijnen. Je moet een afwateringsgootje aanleggen met een paar pompen. Om samen te werken. Het eens worden. Flatgebouw. Je hebt ziekteverlof opgenomen. Niet zal toestaan. Van bedrijven. Komen natuurlijk veel lokale variaties en zelfs uitzonderingen voor. It-ondersteunde co”rdinatie. Willen nu. Nominalisme. Tussentijdse decharge. Outputmeting. Vervuiling. Misschien eten ze wel pinguïns ook. Selecteer ze beide. De werkelijk omgezette bedragen.

29-01-2011 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er heeft iemand gereageerd op “Asymptomatisch standpunt”

  1. vetklep says:

    Prachtig. Het lijkt wel een poetisch journaal.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties