Zou Yvonne van Hertum die hacker nog gevonden hebben?

Over dom gesproken: die mevrouw van Hertum kan er wat van. Recentelijk zocht ze “een hacker om een pedo forum te kraken”. Waarom was dat zo dom? Omdat zij al heel vaak beweerd heeft een goede band te hebben met hackers, stiekem op ‘pedofora’ aanwezig te zijn en allerlei “bewijsmateriaal” via hacking verkregen te hebben. Dan val je toch wel heel hard door de mand. We zijn trouwens benieuwd of ze nog een sukkel gevonden heeft die namens haar strafbaar wil gaan zitten wezen. Vast niet.

11-02-2011 11.34 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Twitter, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties