Blogspot onderneemt actie tegen antisemieten

Wij proberen hier de antisemitische ouwe dief Stan van Houcke zo veel mogelijk te negeren, maar nu kunnen we het toch even niet laten: zojuist zagen wij op zijn blergh een bericht van eergisteren (wij zijn erg goed in negeren, vooral als we genoeg te doen hebben) onder de kop ‘Eindpunt.blogspot.com‘. Zonder door te klikken op de in dat bericht aanwezige skakels, omdat wij nu ook weer niet meteen te veel tijd aan de flauwekul van de antisemitische ouwe dief Stan van Houcke willen besteden, concluderen wij dat Blogspot.com eindelijk actie ondernomen heeft tegen een antisemitisch blerghje en daar zijn wij helemaal voor.

Het genoemde blerghje, eindpunt.blogspot.com kenden wij weliswaar niet, dus dat het antisemitisch was, is een conclusie die best fout zou kunnen zijn, wat wij betwijfelen gezien de volgende reactie bij het stukje:

Sonja zeiHup, daar gaat de volgende: “Helaas, de blog op deisraellobby.blogspot.com is verwijderd.”

We weten nu wel wie erachter zit.

Sonja”

Hieruit en uit enkele latere reacties van dezelfde Sonja concludeerden wij dat het blergh op eindpunt.blogspot.com ook van genoemde Sonja was. Deze Sonja en haar blerghje deisraellobby.blogspot.com zijn op onze webzijde genoemd in ‘Stan van Houcke is een held‘ en ‘Beit Arye-Ofarim‘. Helaas is ons gebleken dat het blergh op deisraellobby.blogspot.com nog gewoon functioneert, maar er is dus enige hoop dat het binnen afzienbare tijd wel degelijk verdwenen zal zijn. En zo niet dan niet. Al te veel maakt het ook niet uit, want er is toch geen hond die het leest. In ieder geval geen enkele hond die er ook maar enigszins toe doet. En omdat we het al een tijdje niet meer geplaatst hadden, is hier dat leuke stripje over Stan van Houcke nog een keer.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

31-01-2011 1.17 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Stan van Houcke

Er heeft iemand gereageerd op “Blogspot onderneemt actie tegen antisemieten”

  1. Ruud Harmsen says:

    > Al te veel maakt het ook niet uit, want er is toch
    > geen hond die het leest. In ieder geval geen enkele
    > hond die er ook maar enigszins toe doet.

    Ik wil hier een lans breken voor de ernstige misstanden die zich hede ten dagen voordoen in het onderwijs waardoor het mogelijk is dat grote delen van de caniene bevolking nog altijd functioneel dyslexisch is en kan nauwelijks lezen! Ik vindt dat de regering zelfs in deze tijd van ombuigingen hier aandacht hieraan dienyt te besteeden!!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties