Aandachtshoer op het internet

In augustus vorig jaar schreven wij: ‘Yvonne van Hertum is over‘. Wij besloten dat stukje met:

Yvonne van Hertum wordt dus kennelijk niet meer gezocht. Yvonne van Hertum is over. En als Yvonne van Hertum nu eindelijk eens netjes antwoord geeft op de vragen van onze doctorandus, alsmede haar excuses aanbiedt omdat zij hem zo lang en zo vaak heeft lastiggevallen, hoeven wij het nooit meer over Yvonne van Hertum te hebben. Dat zou wel fijn zijn.

Om verschillende redenen en door verschillende oorzaken zijn er daarna toch nog stukjes over Yvonne van Hertum op deze webzijde verschenen. Zo uit ons blote hoofd zeggen wij dat het daarbij voornamelijk ging om stukjes die ook geplaatst zouden zijn als het om andere extreem domme, extreem grappige of extreem domme en exteem grappige blerghers of blerghsters gegaan was, maar nu ging het om Yvonne van Hertum, dus ondanks het feit dat wij haar “over” hadden verklaard (zij is dus verklaard over, wat niet hetzelfde is als een klaarover. Hahahahahaha. Sorry).

Uw en onze captain heeft ons al een paar keer medegedeeld dat “het gezeik over die aandachtshoer van een van Hertum” nou eens een keer afgelopen moest zijn, maar wij kunnen zelfs niet met zekerheid zeggen of hij er niet ook zelf toch nog een paar woorden aan gewijd heeft. Naar aanleiding van een stukje op haar kattenblergh, onder de kop ‘Aandachth**r op het internet (2)‘ (haar toetsenbord is nog steeds kapot of ze weet nog steeds niet hoe je hoer spelt) heeft uw en onze captain laten weten dat het nu toch echt helemaal klaar is met de aandachtshoer Yvonne van Hertum en dat het alle redactieleden en auteurs vanaf heden “op straffe van het één of ander” verboden is nog stukjes aan haar te wijden of haar zelfs maar te noemen. “Wij moeten de aandachtshoer Yvonne van Hertum geen aandacht schenken, dan kwijnt ze vanzelf weg”, aldus uw en onze captain. Zoiets had hij dus al eerder gezegd, maar dat mens is zo af en toe nu eenmaal waanzinnig grappig, hoe onbedoeld ook, en dan ging het toch weer mis. We gaan het echter nogmaals serieus proberen, hoe moeilijk het ook is.

Yvonne van Hertum, plaatje.

4-02-2011 13.22 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Redactiezaken, Woordspelingen, Yvonne van Hertum

Er zijn 9 reacties op “Aandachtshoer op het internet”

 1. […] NOOT: Van uw en onze captain mocht dit stukje nog net, omdat het meer over de reactie van Jeroen van Baardwijk gaat dan over Yvonne van Hertum. Of […]

 2. […] de zelfbenoemde pedojaagster Yvonne van Hertum niets meer of minder is dan een volslagen nutteloze aandachtshoer. Ons laatste verbod dateert dus van 4 februari 2011 en verdomd: we moeten het nu alweer […]

 3. […] Aandachtshoer Yvonne van Hertum heeft, zoals wij reeds eerder meldden een nieuw slachtoffer. En wanneer Yvonne van Hertum beet heeft, laat zij niet meer los. Wat dat betreft ziet zij zichzelf vermoedelijk als een soort pitbull, maar het heeft meer van een stekelbaarsje: dat weet ook van geen loslaten en heeft daar uitsluitend zichzelf mee. Zo, dat was een leuke grap en dan nu naar het domme stukje van vandaag: ‘“vriendje Baardwijk”‘. “Als ik eenmaal aan het speuren ben dan stop ik niet echt snel.“ […]

 4. […] weer gaan spoelen met groene zeep. Bah) vanuit edele motieven en niet omdat ze een beetje een sneue aandachtshoer is, hebben wij een lullige mededeling: die mensen blijken zich heel erg vergist te […]

 5. […] Of is die moeder niet bestolen en is het allemaal helemaal verzonnen omdat mevrouw van Hertum weer aandacht nodig heeft? Nou, onze aandacht heeft ze nu weer eens. Zij blij. “Nu is het mijn beurt, hoewel ik kalm […]

 6. […] Wij durven te wedden dat hij het niet alleen niet gelezen heeft, maar dat zelfs niet heeft geprobeerd. Desondanks gaf uw captain toch maar weer antwoord: “@bart_v_oort Tsja. Minder triest dan het klakkeloos napraten van een aandachtshoer. http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=13165“ […]

 7. […] Op Opinieleiders.nl zijn ze Yvonne van Hertum al weer beu… […]

 8. Prem Ojas says:

  Ja, Mevrouw van Hertum, ik weet het! Het is allemaal de Schuld van De PVV. Des te groter de bek, des te kleiner de *pipo*, plus ze nemen er de tijd niet voor, ‘Nu Nu Nuuuuuuu, Ahhhh’, tot sients frau vroom Hertum. [ach, ze ziet dat/die ‘spel’ foutje(‘s) toch niet]

  Advies aan Mevr. van Hertum, koop eens een Negermaat dildo, wellicht is dat lekkerder klaarkomen dan pedo pesten, heeft u dat laatste iets opgeleverd? Kind geredt, Pedoseksueel in de bak gekregen? Waar was/bent u mee bezig? Het is totaal nutteloos, zonde van uw tijd, ga werken of zo. Krantenwijk, peuterspeelzaal, oppas, help uw moeder met huishouden, dan is ‘lieve hulpje’ niet meer nodig. Sterkte

 9. […] aangezien die lijst er toch niet komt en het genoemde stukje alleen het zoveelste zielige geval van aandachttrekkerij van dat malle mens is. 14-10-2012 11.11 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Taal, Yvonne van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties