Jeroen van Baardwijk reageert

Jeroen van Baardwijk heeft het aan de stok met Yvonne van Hertum. In een reactie op Voddevanhertum.com schrijft hij:

En jawel hoor, Vonneke is nu echt goed op dreef. Ook vandaag heeft zij Internet weer vervuild met een aan mij gewijd blogbraaksel (http://bit.ly/hmB9Nm). Wie Yvonne kent zal het al niet meer verbazen dat er behoorlijk wat bij elkaar gefantaseerd wordt. Zo zou ik racistisch zijn (wat uiteraard niet onderbouwd wordt), zouden mijn kinderen niet bestaan (toch maar even melden bij de SVB dan, want m’n ex strijkt dan ten onrechte elk kwartaal kinderbijslag op) en zou mijn caravan in België ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Nederland. En meer van dat soort Yvonnebraaksel.

Ze zou “viavia” aan allerlei PDF-documenten gekomen zijn. Tja, da’s ook wel erg gemakkelijk want ik plaats zo ongeveer dagelijks berichtjes op Twitter met links naar die documenten. Met “viavia” probeert Vonneke dus weer eens belangrijk te lijken. Ze zou nog veel meer van dat soort documenten hebben, die zullen dan ongetwijfeld de komende week ook wel opduiken in de volgende braaksels van onze favoriete fantast.

Ik heb het op Twitter ook al gezegd: ze heeft haar roeping gemist, met zoveel fantasie had ze romanschrijfster moeten worden. Ik bedoel maar: als je een joodse achtergrond, ouders in Duitse concentratiekampen, een jeugdtrauma (haar aangepraat door haar vader), kanker in je gezicht en zelfs vrijspraak in hoger beroep bij elkaar kunt verzinnen, kun je ook wel een Bouquet-reeks verhaaltje bij elkaar schrijven.

Interessant leesvoer trouwens, die gerechtelijke uitspraken. In mei 2009 is ze in hoger beroep tot twee maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld met een proeftijd van twee jaar. Ze is nu dus opnieuw de fout ingegaan, en die twee jaar proeftijd zijn nog niet voorbij, dus…

Yes, binnenkort wordt Internet een paar maanden een Yvonne-van-Hertum-vrije zone! :-)

Het stukje waarnaar hij verwijst, is ‘Een schadevergoeding van 2.1 miljoen‘.

* NOOT: Van uw en onze captain mocht dit stukje nog net, omdat het meer over de reactie van Jeroen van Baardwijk gaat dan over Yvonne van Hertum. Of zoiets. EINDE NOOT *

6-02-2011 14.42 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Reacties, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Jeroen van Baardwijk reageert”

 1. Begrijpelijk, dit blogje. En och Jeroen? Jammer dat jullie hem blijven helpen aan aandacht. Waarschijnlijk is jullie haat jegens Yvonne zo door gedraaid dat jullie iedereen als haar slachtoffer zien. En dat is jullie goed recht. Even terug te komen op het persoontje Jeroen, in mijn ogen, een volledig terechte blog over dit zielig kereltje. Maar ja, praten tegen dovemansoren neem ik aan.

 2. Opmerkelijk figuur, die “DeStraatmaker”. Heeft op z’n eigen braakselblog ook over mij geschreven, waarbij (geheel in de stijl van z’n goede vriendin Yvonne van Hertum) de onjuiste beweringen en ongefundeerde beschuldigingen talrijk zijn, en de onderbouwingen van al dat braaksel schitteren door afwezigheid.

  Daarnaast smijt deze zelfde persoon “DeStraatmaker” op Twitter ook met modder maar dan onder de naam @AlweerOffline. Op zowel zijn braakselblog als zijn Twitteraccount ontbreken zijn werkelijke naam, foto en andere gegevens, want anoniem anderen afbekken is veel leuker in de ogen van deze zieke geest. Echt serieus nemen kunnen we ‘m dus niet, want een echte vent (m/v) doet zoiets niet anoniem.

  Yvonne doet ook heel enthousiast aan vuilspuiterij maar tenminste wel onder haar eigen naam (al is die foto die ze gebruikt al enkele decennia oud). Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat Yvonne gewoon te dom was om te bedenken dat ze ook anoniem kon blaten.

  Ongelooflijk dat het kan, maar onze “DeStraatmaker” staat qua niveau dus nog lager op de ladder dan onze grote vriendin Yvonne. Net toen we dachten dat een mens niet dieper kon zinken…

 3. Dit is dus de Jeroen die ik bedoel, kwaad van nijdigheid. Iemand die graag bedreigen doet, vooral verbaal. Anderen zieke geesten noemen, tja, Jeroen heeft al een 13 jarig kind de vernieling in proberen te helpen. Ook zijn reacties richting mensen met kritische vragen, geven blijk van een beperkte zelfkritische blik. Frappant trouwens, dat veel mensen de zelfde nare ervaringen hebben met jou, hulpdiensten, politie en andere internet gebruikers. Dat dit blog jou ruimte geeft, gaat ze meer om Yvonne, dan zo’n kleinzielig kereltje waar je niet eens fatsoenlijk mee kan communiceren.

  wordt vervolgt neem ik aan.

 4. […] op Twitter is, voor zover wij weten, mevrouw van Hertum uit het niets een oorlog begonnen tegen ene Jeroen van Baardwijk. Onze De Grote Vrager heeft daar met onze toestemming over gepubliceerd, met als gevolg dat mevrouw […]

 5. […] dat vervolgens te ‘bewijzen’ door een schermafdruk te produceren van een deel van artikel op Opinieleiders.nl waarin mijn reactie op een artikel op Voddevanhertum.com zonder verder noemenswaardig commentaar […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties