Yvonne van Hertum raaskalt verder

Aandachtshoer Yvonne van Hertum heeft, zoals wij reeds eerder meldden een nieuw slachtoffer. En wanneer Yvonne van Hertum beet heeft, laat zij niet meer los. Wat dat betreft ziet zij zichzelf vermoedelijk als een soort pitbull, maar het heeft meer van een stekelbaarsje: dat weet ook van geen loslaten en heeft daar uitsluitend zichzelf mee. Zo, dat was een leuke grap en dan nu naar het domme stukje van vandaag: ‘“vriendje Baardwijk”‘.

Als ik eenmaal aan het speuren ben dan stop ik niet echt snel.

Neen, natuurlijk niet. Ze is namelijk erg slecht in speuren en dan duurt het langer.

Zo ook bij “vriendje Baardwijk”

De aanhalingstekens duiden op een citaat, maar wie citeert ze? Geen idee.

Een leugenaar, geldwolf, en eigenlijk alles wat je kunt bedenken.

Dus ook een verminderd toerekeningsvatbare zelfbenoemde pedojaagster?

Sinds gisteren heeft hij me geblokt op —> Twitter en de ene leugen na de andere de wereld in gooit.

Als hij haar geblokt heeft, zal hij haar wel zat zijn, gokken wij. De rest van de zin is klinkklare wartaal die wij niet gaan interpreteren. Dat doet u maar even zelf.

Niet dat ik daar wakker van lig maar het bewijst wel dat hij niet tegen me op kan, de waarheid doet zeer he “vriendje Baardwijk” als je ontmaskerd wordt als stalker, bedreiger, oplichter, geldwolf

Als het niet Yvonne van Hertum zou betreffen, zou hier sprake kunnen zijn van een denkfout, nu is er slechts sprake van een fout. Dat iemand haar blokt bewijst helemaal niets en op die ontmaskering als “stalker, bedreiger, oplichter, geldwolf” zit iedereen met smart te wachten. Roepen dat iemand “stalker, bedreiger, oplichter, geldwolf” is, is nog steeds niet hetzelfde als iemand als zodanig ontmaskeren. Echt niet.

Dat hij het met meerdere twitteraars aan de stok heeft gehad is duidelijk —> LEES HIER maar.

O, ruziemaken mag niet van mevrouw van Hertum? In dat geval zou ze zichzelf eens moeten gaan ontmaskeren, lijkt ons.

Maar persoonlijk het ergste van allemaal vind ik dat hij beweerd—> 2 kinderen te hebben, maar waarom kom ik dan na diep graven op het internet dit —> volgende bericht tegen?

Wij hebben geen idee. Ten eerste hebben we geen idee waarom daar “diep graven” voor nodig was en ten tweede hebben we geen idee waarom Yvonne van Hertum erover valt als iemand familieleden verzint of laat verdwijnen. Voorzover wij weten is niemand verplicht op internet te allen tijde zijn eigen biografie geheel naar waarheid te vermelden. Afgezien daarvan is nog niet eens bewezen of de Jeroen van Baardwijk van het opgegraven bericht dezelfde is als de Jeroen van Baardwijk die het nu aan de stok heeft met Yvonne van Hertum. Het boeit ons ook niet, al was het maar omdat zelfs het feit dat iemand zegt een dood of ernstig ziek familielid te hebben en later iets anders beweert niet strafbaar is. Wel merkwaardig, maar niet strafbaar. Geld vragen voor hulp aan nietbestaande familieleden is vermoedelijk wel strafbaar, maar heel erg zeker zijn wij daar niet van. Bedelen is namelijk niet strafbaar, dus of het plotseling wel strafbaar wordt als je een zielig verhaal vertelt, vragen wij ons af. Wat Yvonne van Hertum ermee te maken heeft trouwens ook. Is mevrouw van Hertum nu behalve zelfbenoemd pedojaagster plotseling ook de zelfbenoemde financiële waakhond van Nederland?

Navraag door iemand die redelijk bekend met de situatie Baardwijk is komt met een heel ander verhaal, een aannemelijker verhaal.

Wij zijn benieuwd.

De kinderen (ik hoop als hij echt ergens kinderen heeft rondlopen dat ze op hun moeder lijken) waar “vriendje Baardwijk”het over heeft bestaan alleen in zijn dromen, en dat kan ook niet uitblijven hij geeft zelf toe aan een psychische stoornis te lijden —> LEES HIER

Yvonne van Hertum denkt dus dat Jeroen van Baardwijk geen kinderen heeft, maar weet wel wie de moeder van die kinderen is? Vreemd. Zou mevrouw van Hertum trouwens niet weten dat de ene psychische stoornis de andere niet is? Waarschijnlijk niet.

Een politie agent welke werkt bij het korps dat regelmatig met “vriendje Baardwijk”te maken had heb ik inmiddels aan de telefoon gehad. Ook deze bevestigt het verhaal wat zijn collega al eerder hier gepost had —> LEES HIER

En hier geloven wij zoals gewoonlijk gewoon geen barst van. Wij geloven dus ook niet dat dat bericht werkelijk door een politieman gepost is en in het onwaarschijnlijke geval dat zulks onverhoopt wel zo is, dient de desbetreffende politieman opgespoord en op staande voet ontslagen te worden. De politie hoort namelijk niet met burgers te corresponderen over andere burgers en zeker niet via een kattenblergh als dat van mevrouw van Hertum.

Ik heb er eigenlijk nu op dit moment verder niks meer over te zeggen alleen dat dit geval gestoord is en ontzettend aandachtsgeil.

Aldus de in het geheel niet gestoorde en alles behalve aandachtsgeile Yvonne van Hertum.

Maar ik blijf doorzoeken en doorvragen en zodra ik iets meer van deze smeerlap bovenwater gehaald heb zal ik het plaatsen. Wordt dus vervolgd.

Wij zijn reuzebenieuwd of Jeroen van Baardwijk die aangifte nou al gedaan heeft, maar kunnen ons voorstellen van niet, al was het maar omdat een aangifte tegen suggestief of insinuerend geraaskal best lastig is.

7-02-2011 18.04 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Juridisch, Loggers gelogd, Moppen, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Yvonne van Hertum raaskalt verder”

 1. BavariaMatic says:

  WAT? Een beetje jokkebrokken over niet bestaande familie?! De doodstraf zeg ik! Vierendelen en villen, koken in de olie en gedwongen zes uur kijken naar Het kleine huis op de prairie, dat zal je leren! (Hoewel die laatste straf onmenselijk is.)
  Wie liegt er nu familie bij elkaar? Welk mentaal gestoord wezen verzint bijvoorbeeld een kleinzoon (http://teamleon.stopkinderhex.org/2008/02/06/yvonne-van-h-wel-of-geen-oma/) of een zus (http://overvonne.org/viewtopic.php?t=1348http://overvonne.org/viewtopic.php?t=1351). Dan ben je toch echt het doodschoppen niet waard!

 2. […] zou Robin nou het geraaskal van Yvonne van Hertum gaan parafraseren? “Ook zou hij kinderen hebben. Hij is dringend op […]

 3. […] ons eerst nu is gebleken heeft Jeroen van Baardwijk het weblog, blog of log ‘Stop Yvonne van Hertum‘ geopend. Wij kwamen daar zojuist […]

 4. beatrix says:

  jullie zijn gewoon niet in staat om normaal te kunnen reageren.
  er is iemand die een hoop goeds doet en jullie lopen hier op internet, te gillen en te schreeuwen
  met die energie zou je iets moeten doen.
  doe liever iets belangrijks net als van hertum maar dit is het enige wat jullie kunnen, gillen en schreeuwen.

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Yvonne van Hertum die iets belangrijks doet of gedaan zou hebben? Dat hebben we dan net even gemist. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties