Ambtenaren mogen niet in god geloven

Als dat hele gezeik over die broodjes ham in de politiekantine in Gelderland, of waar het ook was, nou iets duidelijk heeft gemaakt, is het wel dat kerk en staat drastisch gescheiden moeten zijn. Het begint per slot van rekening met het verbieden van broodjes ham omdat die volgens het een of andere achterlijke geloof niet mogen en het eindigt met het verplicht stellen van alle bij het desbetreffende achterlijke geloof behorende voorschriften. Voor je het weet leef je in een op godsdienstwaanzinnige leest geschoeide staat.

Zo, dat was leuk. Maar nu even serieus: iedereen die een beetje op de hoogte is van de Nederlandse geschiedenis weet natuurlijk dat we hier al sinds 1813, of wanneer het ook was dat een stelletje godsdienstwaanzinnigen de een of andere lafbek van Oranje uit het buitenland liet overkomen om hem tot koning te kronen, in een op godsdienstwaanzinnige leest geschoeide staat leven, dus dat “Voor je het weet” kunt u letterlijk nemen. Wie in Nederland geboren wordt, wordt geboren in een op godsdienstwaanzinnige leest geschoeide staat, zo simpel is het.

Daar moet iets aan gedaan worden.

 1. Ten eerste moet natuurlijk de monarchie worden afgeschaft, want dat stelletje zoveelste generatie godsdienstwaanzinnige allochtonen denkt nog steeds Nederland te regeren “bij gratie gods”, terwijl er geen goden bestaan. Als ze trouwens “bij gratie Sinterklazes” zouden heersen, konden ze ook opsodemieteren, want Sinterklaas bestaat weliswaar wel, maar hij gaat er niet over. Daar.
 2. Ten tweede moet het op godsdienstwaanzinnige grondslag opererende politieke partijen verboden zijn aan verkiezingen deel te nemen.
 3. Ten derde mogen verkozen politici niet in een god, kan niet schelen welke, geloven.
 4. Ten vierde mogen ambtenaren niet in een god, kan niet schelen welke, geloven.
 5. Ten vijfde mogen aangewezen ‘gezagsdragers’, als daar zijn burgemeesters en commissarissen van de godsdienstwaanzinnige koningin niet in een god, kan niet schelen welke, geloven.

Op die manier kunnen we in Nederland misschien eindelijk eens een echte democratie of voor ons part een verlichte dicatuur van de grond krijgen, waarin een ieder die dat wil naar hartelust broodjes ham kan eten of ze kan laten staan, om welke reden dan ook.

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

9-02-2011 21.22 | Door: Mohammed X de Viezerix | Categorie: Aluhoofddeksels, Arabische wereld, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Monarchie, Politiek, Rechten, Religie, Wetenschap, Zweefkezerij

Er zijn 4 reacties op “Ambtenaren mogen niet in god geloven”

 1. Ruud Harmsen says:

  Stalin!

  Sterker nog: Ио́сиф Виссарио́нович Ста́лин, doet dit me denken aan, namelijk een atheïstische heilstaat. Een arbeidersparadijs.

  Ben ik tegen! (Niet tegen arbeiders, niet tegen het paradijs, maar …)

 2. […] klinkt goed. Als de PVV voorstelt om alle ambtenaren die in een god geloven te ontslaan, zijn wij het voor een keertje geheel met de PVV […]

 3. […] beschaafde rechtsstaat wordt hier bedoeld? Nederland kan het alvast niet wezen, want dat is een monarchie op godsdienstwaanzinnige grondslag, dus zowel de term beschaafd als de term rechtsstaat is hier niet echt van toepassing, zeg nu […]

 4. […] omdat ze gelogen had over haar contacten, hadden wij begrepen. Wij vinden overigens al jaren dat ambtenaren niet in goden mogen geloven en dat godsdienstwaanzinnigen geen ambtenaar moeten mogen worden, dus dat ze daar nou eindelijk […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties