Vaart is eruit bij #stopjeroen

Niet al te lang geleden schreven wij ‘Yvonne van Hertum heeft een nieuw slachtoffer‘. Daarna hebben wij een aantal stukjes aan Yvonne van Hertum en Jeroen van Baardwijk, want zo heette dat slachtoffer, gewijd. Daarbij is de hekterm #stopjeroen genoemd, bijvoorbeeld in ‘De Straatmaker vertrouwt Yvonne van Hertum‘:

En wie twittert heel internet nu vol met de hektermen #stopjeroen en #durftevragen? Inderdaad, eerdergenoemde mevrouw van Hertum, de aandachtshoer.

Ook in ‘Zo komen de praatjes de wereld in‘ komt #stopjeroen een aantal keren voor, evenals in ‘Yvonne van Hertum twittert‘.

Wij hadden gisteren al de indruk dat de vaart er bij #stopjeroen een beetje uit was, dus hebben wij net even gekeken hoe het er voor stond. Wij bleken gelijk te hebben: alleen Yvonne van Hertum blijkt nog bezig met #stopjeroen en zelfs zij lijkt er niet meer heel erg in te geloven. Dat laatste concluderen wij uit het feit dat zij in een van haar twitterberichtjes verwijst naar ‘Een eng kereltje een totale mislukkeling‘, waar dan helemaal nix nieuws in staat.

Weliswaar heeft mevrouw van Hertum wel vaker helemaal nix te melden, wat zij dan ook zeer uitgebreid doet, maar in dit geval heeft ze het zelf zelfs door:

Ik wil nog een keer duidelijk laten zien waarom vriendje (Baardgeval) Kwik een vreselijk irritant, eng mannetje is en dat doe je door bewijzen omhoog te halen die al eerder gepost zijn.

Neen dus. Als je nog niets bewezen hebt, ga je proberen eindelijk eens met bewijs te komen, vooropgesteld dat je daadwerkelijk iets wilt bewijzen, nog afgezien van de vraag of je het werkelijk kunt bewijzen.

Door bijvoorbeeld PDF bestanden met een giga schadeclaim weer op de eerste plek neer te zetten. Bij deze de schadeclaimt van jeroentje Baardgeval.

Wij weten eerlijk niet waarom een “giga schadeclaim” zou moeten bewijzen dat iemand een “vreselijk irritant, eng mannetje” zou zijn. De rest van het stukje is, zoals aangekondigd, een herhaling van zetten, dus daar hoeven wij geen aandacht meer aan te besteden, want dat hebben wij dan mutatis mutandis voor zover nodig vast wel ergens gedaan, en we blijven niet aan de gang. Mevrouw van Hertum wel, maar dus niet met veel overtuiging.

10-02-2011 12.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Twitter, Yvonne van Hertum

Er zijn 7 reacties op “Vaart is eruit bij #stopjeroen”

 1. Ruud Harmsen says:

  > maar in dit geval heeft ze het zelf zelfs door:

  Kweenie. Hij kan wel zo, maar ik geloof dat ik qua metrum of metrumsgewijs of klemtoonmatig toch zelf zelfs zou kiezen voor zelfs zelf.

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Er is verschil in betekenis tussen zelfs zelf en zelf zelfs. Het moet dus zo. EINDE NOOT *

 2. Ruud Harmsen says:

  Betekenisverschil: kan, hangt van de klemtoon af.

  Zélfs zélf = zelf zelfs
  Zelfs zélf = zelfs zélf.

  Maar inderdaad was de reeds gekozen formulering dus eenduiding, en daarom beter. Ik trek dus mijn eerdere opmerking in.

 3. Ruud Harmsen says:

  Inmiddels snap ik dat van die klemtoon ook zelf zelfs ook niet meer. In elk geval, het gaat erom of ‘zelfs’ slaat op ‘zelf’, of op het voorafgaande snappen dan wel doorhebben. Dat kun je met de klemtoon sturen, maar hoe precies, dat wordt me zelfs zelf wat te ingewikkeld.

 4. […] laatste dagen kennelijk met andere zaken beziggeweest, met als gevolg dat het hem ontgaan is dat de vaart eruit is bij #stopjeroen en hij even vrolijk als extreem dom twittert: “Nieuw:: [Kort] Jeroen van Baardwijk deeltje […]

 5. […] ter sprake geweest, te weten in ‘De Straatmaker vertrouwt Yvonne van Hertum‘ en ‘Vaart is eruit bij #stopjeroen‘. De Straatmaker zal vast wel weer onder een andere naam, of misschien zelfs onder dezelfde, […]

 6. […] getwitter af te schermen, maar wel zo dom dat hij een sneu blergh in het leven heeft geroepen om Jeroen van Baardwijk te […]

 7. […] ‘Servercrash Yvonne van Hertum aanstaande‘ schreven wij eerder. “Volgens onze waarnemingen bevindt mevrouw van Hertum zich thans met betrekking tot ene Jeroen van Baardwijk in genoemd laatste stadium, dus de crash kan nu ieder moment plaatsvinden. Sterker nog, we hadden hem al eerder verwacht.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties