Aanmeldingen voor tuigdrop stromen binnen

Nadat de PVV of Geert Wilders, of wie dan ook, het plan voor tuigdorpen had gelanceerd, stroomden vrijwel onmiddellijk de bestellingen voor tuigdrop binnen bij de groothandels. Er is nu zelfs al een wachtlijst, doordat niemand weet wat tuigdrop precies is, en de aanmeldingen voor de tuigdropwachtlijst blijven binnenstromen.

Wij concluderen hieruit dat een belangrijk deel van het tuig dyslectisch is of gewoon niet kan spellen, maar wel heel erg van drop houdt. Wij denken dat hier eerder sprake is van een correlatie dan van een causaal verband. Hoe het met de aanmeldingen voor de tuigdorpen staat, weten wij niet.

10-02-2011 13.33 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aardrijkskunde, Geert Wilders, Onderwijs, Politiek, Polls, enquĂȘtes en rapporten, Woordspelingen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties