Wereldnieuws op Twitter: Robin_YH heeft het door!

Twitter is een schone zaak en schenkt het mensdom veel vermaak. Of misschien ook niet, maar dan zijn er uitzonderingen. Om het onderhavige getwitter hebben wij in elk geval heel hard moeten lachen.

We leggen het even uit. Om te beginnen moet u weten dat twitteraar Robin_YH volgens eigen zeggen vierentwintig jaar oud is en om onverklaarbare redenen dan wel door onverklaarbare oorzaak enigszins idolaat van Yvonne van Hertum. Dat laatste zegt hij niet zelf, maar dat zeggen wij. Wij hebben hierover bericht. Verder moet u weten dat er iemand is die een twitteraccount heeft geopend onder de naam Stop_Yvonne, waarbij met Yvonne Yvonne van Hertum wordt bedoeld.

Bent u er nog? Dan volgt hier het stukje twittergesprek dat zo op onze lachspieren werkte:

Robin_YH:

@Stop_Yvonne Wanneer sterf je eens? #durftevragen je bent al weken zielig bezig tegen onschuldige mensen.

Stop_Yvonne:

@Robin_YH We beschuldigen @YvonnevanH nergens van, we stellen alleen maar vragen en vinden het raar dat ze geen antwoord geeft.

Robin_YH:

@Stop_Yvonne Yeah right :’) En ik ben de Sultan :’) Dit is pure smaad en laster.

Mensen die Yvonne van Hertum niet kennen en derhalve niet op de hoogte zijn van haar aanpak, en dat zijn er gelukkig heel veel, zien de humor van het bovenstaande misschien niet meteen in en daarom leggen wij het even uit. De ons onbekende twitteraar Stop_Yvonne doet in feite niets anders dan Yvonne van Hertum een koekje van eigen deeg geven door laster en smaad te verpakken in of als suggestieve vragen. Dat Robin_YH, die hier al een aantal keren ter sprake is geweest als extreem domme blergher nu pas door heeft hoe deze aanpak werkt, terwijl hij zich op zijn eigen extreem domme blerghje op gezag van Yvonne van Hertum zelf ook al aan beide delicten schuldig gemaakt heeft, maakt het natuurlijk extra grappig.

14-02-2011 16.09 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Twitter, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Wereldnieuws op Twitter: Robin_YH heeft het door!”

  1. BavariaMatic says:

    Deze reaguurder ligt in elk geval in een deuk van het lachen en ‘vrouwelijke genitaliën populistisch uitgedrukt’! Ook mijn blikje bier. Maar dat komt omdat eerdergenoemd blikje leeg is en gelijk de extreem dome blergher Robin_YH, geen notie heeft van de daadwerkelijke wereld en slechts doet wat het opgedragen wordt. Befehl ist befehl, of iets in die trant.
    Maar goed, bovenvermeld blikje is verfrommeld en weggeworpen, het heeft mijn doel gediend (het behouden van een alcoholische versnapering) en is reeds vervangen door een blikje welke momenteel mijn drang naar alcohol bevredigd.

    Beeldspraak? Ben je gek!

  2. […] Wij weten niet hoe het komt, maar Yvonne van Hertum heeft een merkwaardige aantrekkingskracht op domme jongeren, als daar zijn de sneue kneuzen van Stop Pedofilie Nu en de extreem domme blergher. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties