Bart van Oort, extreem domme twitteraar

Zelfbenoemd pedojager Bart van Oort heeft gereageerd op de vragen die een respondent hem gesteld had. Helaas blijkt uit zijn antwoorden dat hij het allemaal niet zo begrepen heeft. Ook overigens blijkt dat Bart van Oort niet al te slim is. Om niet te zeggen extreem dom. Waarom niet eigenlijk? Kijkt u maar eens naar de serie twitterberichten die hij vannacht onze kant op gestuurd heeft.

Eerste bericht:

@Opinieleiders het is mij een eer om als vijand op uw site te mogen staan!

Tweede bericht:

@opinieleiders n wedervraag voor de betreffende lezer: snapt lezer dat eenieder die zich aan een kind vergrijpt van verachtelijk niveau is?

Derde bericht:

@opninieleiders suggestieve journalistiek van jullie Drs. A. UilsKuijken. Jammer dat hij opninie leidt zonder wederhoor toe te passen.

Vierde bericht:

bart_v_oort: @opinieleiders waarom is Drs A. Kuijk ontslagen op die basisschool? Nu snap ik waarom jullie Yvonne lastigvallen.

Wij hebben hier geen Drs. A. UilsKuijken, dus die opmerking laten we maar voor wat hij is en wat betreft onze doctorandus volstaan wij met het herhalen van de mededeling dat onze doctorandus nog nooit ergens ontslagen is, dus ook niet op een basisschool.

Tussen de berichtjes aan ons door twitterde de extreem domme Bart van Oort aan Yvonne van Hertum:

@YvonnevanH haha, jij een man, ik ineens een fanpagina, gaat lekker zo :D

Hij besloot zijn serie met een algemene overpeinzing:

bart_v_oort: Hoe kan een pedofiele Drs zo dom zijn om zich in de kijker te spelen door mij zoveel aandacht te geven? http://bit.ly/dFvtCi

Later had hij van al dit getwitter alweer spijt, kennelijk, want de berichtjes zijn inmiddels bij hem niet meer terug te vinden, maar hier dus wel. Wie wat bewaart, die heeft wat.

16-02-2011 12.16 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Twitter, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Bart van Oort, extreem domme twitteraar”

  1. […] extreem domme twitteraar Bart van Oort heeft een nieuw account geopend. Hij is nu niet meer @bart_v_oort, maar @bpvanoort. Zijn oude […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties