Femke Halsema ontkent voorkeursbehandeling

Femke Halsema is gisteren bestolen “door een brommercrimineel”. Uw captain heeft haar naar aanleiding daarvan het volgende berichtje gestuurd:

@FemkeHalsema Een brommercrimineel. Was het een Puch of een Kreidler? #zojarenzestig #scooter http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=13731

Zoals u aan de hekterm #scooter kunt zien meende uw captain er ongezien van uit te kunnen gaan dat het hier niet zozeer een ‘brommercrimineel’ als wel iemand op een scooter betrof. Een wilde gok natuurlijk, maar toch.

Toen uw captain zojuist even ging kijken of mevrouw Halsema al gereageerd had, zag hij dat mevrouw Halsema in de verdediging geschoten was:

Iedereen die nu toetert ‘voorkeursbehandeling’. Nee: mazzel. Kenteken, signalement doorgegeven. Idioot ging op z’n eigen brommer uit stelen.

Tuurlijk joh. Daar moest uw captain dus vreselijk om lachen, met als gevolg dat hij mevrouw Halsema het volgende heeft toegetwitterd:

@FemkeHalsema Ja hoor. Alleen mogen gewone mensen doorgaans een paar dagen later terugkomen voor aangifte. #voorkeursbehandeling

Daar zal ze ook wel niet op reageren. Ons maakt het trouwens niet uit dat ze een voorkeursbehandeling krijgt, maar wij wilden haar er voorzichtig op wijzen dat ze misschien wel een heel klein beetje wereldvreemd is. Te lang een voorkeursbehandeling gehad, waarschijnlijk.

18-02-2011 9.53 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Politiek, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties