Aandachtshoer

Aandachtshoer Yvonne van Hertum had haar twitteraccount op slot gezet, of hoe het ook heet. Dat was wel geinig. Maar ja, toen begreep aandachtshoer Yvonne van Hertum dat de kans dat iemand haar flauwekul nog zou lezen daarmee wel erg klein geworden was, dus nu heeft ze het toch maar weer opengegooid. Tsja, je bent een zinloze aandachtshoer of je bent het niet, niet?

19-02-2011 17.58 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Taal, Twitter, Yvonne van Hertum

Er zijn 10 reacties op “Aandachtshoer”

 1. Ruud Harmsen says:

  Wat is dat eigenlijk, twitter?

 2. BavariaMatic says:

  En ik quote De Grote Vrager:
  *Quote*Tsja, je bent een zinloze aandachtshoer of je bent het niet, niet?*Einde quote*
  Niet dus! Zonder twitter openbaar, bereikt die Yvonne van Hertum schijnbaar te weinig mensen om haar vuige uitspraken/fantasiƫn mee te delen.
  Gelezen op Overvonne.org.
  http://overvonne.org/viewtopic.php?t=2555
  Van die tekst gaan toch je nekharen overeind staan. Niet?

 3. SKS says:

  […] iets waar niemand voor kan zijn. Boze tongen beweren dat zij dit vooral gedaan zou hebben omdat zij heel veel aandacht nodig heeft en ook zijn er mensen die beweren dat het oorspronkelijk in haar bedoeling lag er een […]

 4. […] Dat schiet niet op en niemand heeft er iets aan. Omdat Yvonne van Hertum slechts een zeer sneue aandachtshoer is, schopt ze regelmatig berichtjes over aangiften en aangiftes de wereld in, maar wij gaan er van […]

 5. […] niet), maar we weten sinds kort wel waarom ze het doet. We dachten dat ze alleen maar een hopeloze aandachtshoer was, maar ze zegt nu zelf onomwonden dat ze het doet om te pesten. Dat doet ze in het stukje […]

 6. […] Dat Micha ‘aluhoedje’ Kat niet alleen niet spoort, maar zo mogelijk een nog grotere aandachtshoer is dan zijn vriendin en medepedojaagster Yvonne van Hertum, was u vast ook al bekend. Het hoeft u […]

 7. […] dan wel opnieuw begint, met haar hobbies, als daar zijn: het publiceren van smaad en laster en het trekken van aandacht. De aandacht van Stommeling Jones kwam dus net iets te vroeg, denken […]

 8. […] van Hertum is over’ op deze webzijde nog een veel te groot aantal keren aandacht aan de aandachtshoer in quaestie is geschonken. Dat hadden wij misschien niet moeten doen, maar we konden het nu eenmaal […]

 9. […] daarom twitteren en ruzie zoeken. Liever ruzie dan je dood vervelen, zoiets. En je krijgt er aandacht mee. Plus dat je er dan weer over kunt gaan loggen, tegen de verveling. “Soms stuit je wel […]

 10. […] het er nu voorstaat, kan het natuurlijk ook allemaal verzonnen zijn, door de een of andere sneue aandachtshoer, dat dan weer wel. 13-05-2012 16.05 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Wat een enorme […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties