Servercrash Yvonne van Hertum aanstaande

Het kattenblergh van de even intelligente als sympathieke zelfbenoemde pedojaagster Yvonne van Hertum is al weer een paar maanden achtereen schier probleemloos in de lucht. Onze trouwe lezers weten allebei wat dat betekent: binnenkort crasht de server. Vorig jaar heeft collega Stommeling Jones al eens een stukje gewijd aan de werkwijze van mevrouw van Hertum, onder de titel ‘Yvonne van Hertum werkt cyclisch‘. Hij zei daarin onder andere:

Om de zoveel tijd, en wij hebben geen onderzoek gedaan naar hoeveel zoveel is, kondigt zij aan dat zij gaat ophouden mensen lastig te vallen, waar dan al vrij snel de klad in komt, waarna zij met rechtszaken gaat dreigen. En als het niet zo is, lijkt het er wel sterk op en dan zal het ons nog een rotzorg zijn.

Wat Stommeling Jones niet zei, en daarom doen wij het nu maar even, is dat een andere cyclus erop neerkomt dat mevrouw van Hertum eens in de zoveel tijd, wat een rekbaar begrip is, een nieuw slachtoffer kiest en dat slachtoffer dan op alle mogelijke manieren, of althans de mogelijke manieren die mevrouw van Hertum kent, gaat belasteren middels vuile stukjes op haar blerghje en soms ook op haar andere blerghje.

Op een gegeven moment komt mevrouw van Hertum er dan achter dat ze door haar materiaal heen is, wat haar ertoe aanzet datzelfde materiaal nog een keer te presenteren als ‘bewijs’ van het een of ander, en als ze erg weinig heeft, doet ze het gewoon twee, drie of zelfs vier keer. Maar dan dringt zelfs tot mevrouw van Hertum door dat ze wel erg veel geschreeuwd heeft en misschien begrijpt ze ook dat ze zich opnieuw schuldig gemaakt heeft aan laster en smaad, maar dat betwijfelen wij. Hoe het ook zij: na het laatste stadium van deze cyclus vindt doorgaans een servercrash plaats, waardoor het kattenblerghje van mevrouw van Hertum een poosje onbereikbaar is, waarna het weer fris en vrolijk opnieuw opgetuigd wordt teruggezet, met weglating van de laatste reeks lasterstukjes.

Volgens onze waarnemingen bevindt mevrouw van Hertum zich thans met betrekking tot ene Jeroen van Baardwijk in genoemd laatste stadium, dus de crash kan nu ieder moment plaatsvinden. Sterker nog, we hadden hem al eerder verwacht.

Yvonne van Hertum, plaatje.

15-03-2011 13.33 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Servercrash Yvonne van Hertum aanstaande”

 1. Welk een wonderbaarlijk goede timing. Zo goed zelfs dat mevrouw Van Hertum er ongetwijfeld paranoïde van zou worden, zo mevrouw Van Hertum dat nog niet zou zijn.

  Bovenstaand artikel was aanleiding nog eens op het braakselblog van mevrouw Van Hertum te gaan zien of mevrouw Van Hertum wellicht nog wat nieuws uitgekotst had, waarop de dienstdoende browser meldde: ‘Firefox kan de server op http://www.yvonnevanhertum.com niet vinden’. Een andere browser op een andere PC met een Internetverbinding via een andere aanbieder was het met eerstgenoemde browser eens, zodat kennelijk de profetie inzake de volgende geplande ‘onverwachte servercrash’ reeds werkelijkheid is geworden. Mevrouw Van Hertum zal dus waarschijnlijk wel gaan twitteren dat opinieleiders.nl haar server kapotgemaakt heeft.

  Als mevrouw Van Hertum nu het voorbeeld van haar server nog zou willen volgen…

 2. huppel says:

  En als Jeroen Van Baardwijk dan ook samen met Van Hertum meegaat, dan is het helemaal een mooie dubbelslag. Veel mensen gunnen Van Baardwijk wel een paar vleugeltjes!

 3. Dirk de Graaff says:

  Voor belanghebbenden die tot een strafvervolging van “mevrouw” wensen over te gaan:

  Wij vegen alles bij elkaar, al voordat “mevrouw” het uitveegt, bewijzen te over dus:

  http://www.voddevanhertum.com/live_archief/category/voddig-blogje/

 4. […] ‘Servercrash Yvonne van Hertum aanstaande‘ schreven wij eerder. “Volgens onze waarnemingen bevindt mevrouw van Hertum zich thans met betrekking tot ene Jeroen van Baardwijk in genoemd laatste stadium, dus de crash kan nu ieder moment plaatsvinden. Sterker nog, we hadden hem al eerder verwacht.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties