Antisemiet Stan van Houcke stopt met blerghen

De antisemitische oude dief Stan van Houcke heeft een punt gezet achter zijn blergh. Wij zijn daar blij mede. Keesje Maduraatje wijdt er in ‘Stan van Houcke houdt FF zijn muil‘ wat meer woorden aan, maar het komt dachten wij wel op hetzelfde neer. En nou maar hopen dat Stan van Houcke er niet net zo eentje is als Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat, want het aantal keren dat die al gestopt zijn zonder echt te stoppen is niet meer te tellen. Maar goed, hoop doet leven.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Dat u inmiddels gestopt bent met loggen is hartstikke mooi. Waarvoor dank. Maar nou ook wel gestopt blijven, ja? Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

14-03-2011 13.50 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Arabische wereld, Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Stan van Houcke, Tekeningen, Terrorisme, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Antisemiet Stan van Houcke stopt met blerghen”

  1. We zullen zijn censuur niet missen.

    Een echte Meulenbelter (censureerder van weerleggingen op zijn blog).

  2. […] Houcke, de antisemitische oude dief aan wien wij hier met zijn allen een schijthekel hebben, was gestopt met blerghen. Helaas blerght Stan ‘terroristen zijn lief’ van Houcke weer. Al sinds 17 februari. Ons […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties