No Country For Old Men

No Country For Old Men was vanavond op Duitsland. Naar aanleiding daarvan heb ik de film op mijn Filmpagina gedegradeerd naar de Kutfilms. Niet omdat ik hem nog een keer bekeken heb, maar wel omdat ik geen enkele zin bleek te hebben hem nog een keer te bekijken. Dan weet je dat er iets niet deugt, om het voorzichtig te zeggen. Vandaar dat de text op de filmpagina nu als volgt luidt:

“No Country For Old Men

Heel lang denk je dat je naar een goede film zit te kijken. En dan is hij afgelopen. Gewoon, zomaar. Te veel zinloos bloed in het begin. En in het midden. Aan het eind trouwens ook. Suggereert een goed verhaal, maar heeft het niet. Van begin tot eind gespannen gekeken. En me uiteindelijk ontzettend bekocht gevoeld. Ongelofelijk zonde van je tijd en daarmee een ontzettende kutfilm. Daar. "And then I woke up."

28-03-2011 23.52 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Film

Er heeft iemand gereageerd op “No Country For Old Men”

  1. Filmpagina says:

    […] No Country For Old Men […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties