Rop Gonggrijp uitgeleverd? Waarom niet?

Een computer of compjoeter
StommelingJones

Rop Gonggrijp kan natuurlijk best worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Weliswaar kennen wij Rop Gonggrijp helemaal niet, maar dat zal ons een rotzorg wezen. Als de Verenigdestaters een uitleveringsverzoek doen en Rop Gonggrijp op grond daarvan moet worden uitgeleverd, omdat het uitleveringsverzoek juridisch aan alle voorwaarden voor uitlevering voldoet, is Rop Gonggrijp gewoon de lul en zo hoort het ook.

Weliswaar is de ‘democratische rechtsstaat’ Nederland geen democratie en ook niet zo’n geweldige rechtsstaat, maar als we nu met zijn allen een oproep doen aan de minister, de regering of wie er dan ook maar over zo’n uitleveringsverzoek gaat, om met de door Nederland in dat verband ondertekende verdragen, overeenkomsten en wat niet al de reet af te vegen omdat Rop Gonggrijp zo’n aardige jongen is, kunnen we het verder helemaal wel schudden, want de eerste die zich in een rechtsstaat aan de wet, de wetten en de regels moet houden is nou uitgerekend de overheid en die moet je vooral niet op rare ideeën brengen.

Helemaal erg zou het natuurlijk zijn als we het symbool van ondemocratisch Nederland, de ‘koningin’ zouden vragen zich ermee te bemoeien, daar dat even zinloze als overbodige oude zeikwijf dan zomaar het idee zou kunnen krijgen dat ze toch nog ergens goed voor is en dat moeten we niet hebben. Helaas heeft niet iedereen dat begrepen, getuige ‘‘Beatrix moet Gonggrijp beschermen tegen VS’‘. Kunnen we die Beatrix en haar familie eigenlijk niet uitleveren aan de Verenigde Staten, of om het even welk ander land? Het zijn per slot van rekening buitengewoon slecht geïntegreerde zoveelste generatie werkloze allochtonen en die willen we hier toch niet hebben?

Maar goed: samengevat stellen wij dat die Gonggrijp het maar lekker moet uitzoeken en dat de monarchie uiterlijk eergisteren moet worden opgeheven om Nederland eindelijk democratisch te kunnen maken.

[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/monarchie/beatrix.flv img=x:/www.opinieleiders.nl/monarchie/komlogo.jpg embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=true /]

5-04-2011 15.36 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Juridisch, Monarchie

Er heeft iemand gereageerd op “Rop Gonggrijp uitgeleverd? Waarom niet?”

  1. […] Rob Gonggrijp heeft een rechtszaak verloren. Wij hadden na ons vorige stukje over die man nooit meer aan hem gedacht, net als daarvoor dus, maar nu kwamen we zijn naam toevallig tegen en wel in ‘Appeals court to activists: Nope, you can’t see what else the Feds have on you‘. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties