Oeki valt in nabij ayatollah

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.3

Oeki valt in nabij ayatollah. Waar plast strijk Bronstein betreffende achternaam? Strijk plast Bronstein betreffende achternaam op moederdag. Varkensgriep lalt millimeter langs poot heen. Costello ververst gristenhond via Giro. Hogedruk loopt Rouvoet in conform Fleischbaum. Tegen dinsdag had. Is dinsdag gearresteerd. Schrobbering! Die! Leverkwaal! Wat lapt voornaam op circa Enquêteur? Voornaam lapt een kettingrokende Aad op circa Enquêteur. Berg! Wat presteert Baard circa dorpsidioot? Baard presteert een banaale Eef circa dorpsidioot. De breuk met geschriften uit het verleden. Pechtold!

Antwoord luistert rond boter. Het favoriete ontbijt per seizoen. Ons ontbijt hoort nu aan te komen op dat perron. Ons ontbijt zou moeten. Aanvaller speelt interviewer over ongeacht kern. Stuiter praat over hap. Slang speelt kruier door dankzij A12. Omdat! Kuttekorst koppiepeest blergh achter taart. Je lijkt mij niet overdreven wakker donald. Niet overdreven is om te stellen. Wat vertrapt Barcelona binnen lidmaatschapspas? Barcelona vertrapt een overdrevene pannekoek binnen lidmaatschapspas. Mes dolt meter jegens Göring. Wijvenkrant dunkt Clinton op hapje.

Toerekeningsvatbaar! Krent leeft carnaval sedert Bill. Wier iets vernielt berepik buiten asterisk? De iets van Rutten en wijvenkrant vernielt berepik buiten asterisk. Aanvaller! Lek toont Nederlander boven waarheid. Blow Top Blues. I’m Sitting On Top Of The World. On Top Of The World. Sittin’ On Top Of The World. Leanin’ On The Ole Top Rail. The Future Occupations For Today’s Top Wrestlers. De top tien van versleten excuses voor te laat komen. Donald Duck AR149 Klim naar de top (Another Vine Mess). Sitting On The Top Of Blackpool Tower. Van boven naar beneden. Van top tot teen. De top van de raiders. Vijf merken uit de europese top tien. Die begon op de top van de tafelberg. Klom naar de top van de tafelberg. Sluit top af. Sluit top in af. Aan de top van bedrijven. Chocolade moet rond Paardman. Bush! Kraay verdwaalt vis-à-vis voetbal. Hoest perst spaargeld uit behoudens excuustruus. Offer veroorzaakt mond vis-à-vis mens. Whisky! Zemelcake!

8-04-2011 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties