Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen

Yvonne van Hertum wordt wel eens een pedojaagster genoemd en op deze webzijde meestal een “zelfbenoemde pedojaagster”. Maar is zij wel een pedojaagster? De enige bron die meldt dat zij een pedojaagster zou zijn, is zijzelf. Dat anderen, zoals haar vriendje Lammert de Bruin haar op haar woord geloven, wil niet zeggen dat dat woord waar is.

Sterker nog, we hebben alle reden om aan te nemen dat het niet waar. Ze liegt. Ze is helemaal geen pedojaagster. Ze is een mensenjaagster, een schimmenjaagster of een spokenjaagster (waarbij je je kunt afvragen of haar mensenjachtvergunning, haar schimmenjachtvergunning en haar spokenjachtvergunning wel in orde zijn, doch dit terzijde) en noemt de mensen, de schimmen en de spoken waar ze op zegt te jagen voor het gemak ‘pedo’s’.

Haar jacht beperkt zich dan ook nog tot het belasteren van de door haar tot pedo gebombardeerde mensen, schimmen en spoken op internet, meestal aan de hand van door mevrouw van Hertum op internet gevonden en thuis uit zijn verband gerukt materiaal. Dat schiet niet op en niemand heeft er iets aan. Omdat Yvonne van Hertum slechts een zeer sneue aandachtshoer is, schopt ze regelmatig berichtjes over aangiften en aangiftes de wereld in, maar wij gaan er van uit dat, voor zover ze die aangiften en aangiftes ook daadwerkelijk doet, die aangiften en aangiftes vrijwel meteen in het rond archief belanden.

Het grappige is nu, dat mevrouw van Hertum zelf ook toegeeft dat ze geen pedojaagster is en als pedojaagster dan ook nog nooit een bijdrage aan het jagen van pedo’s geleverd heeft. Zij doet dit op haar Stopkinderseksblerghje, in het stukje ‘Pedo president 60 dagen langer in voorarrest‘. Wij weten niet van welke nieuwszijde zij dit stukje gekoppiepeest heeft, maar ze heeft het niet aandachtig genoeg gelezen, anders was de volgende zin haar zeker opgevallen:

De politie was de man op het spoor gekomen via downloadgegevens op internet.

Ziet u dat? We vinden het zo leuk dat we het herhalen:

De politie was de man op het spoor gekomen via downloadgegevens op internet.

Begrijpt u waarom wij dat zo leuk vinden? U, daar achteraan, ook? Ach, we vinden het zo leuk dat we gaarne even uitleggen waarom we het zo leuk vinden, ook al had u het allemaal al begrepen.

De man die de politie “op het spoor gekomen [was] via downloadgegevens op internet” is Ad van den Berg. Ad van den Berg was indertijd een van de belangrijkste aanleidingen voor Yvonne van Hertum om überhaupt met Stopkindersex te beginnen en ‘pedojaagster’ te worden, volgens Yvonne van Hertum tenminste. Ad van den Berg heeft heel wat stront van Yvonne van Hertum over zich heen gekregen en Yvonne van Hertum heeft talloze malen verklaard allerhande bewijzen voor crimineel gedrag van Ad van den Berg te hebben en te hebben doorgegeven aan de politie, of het Openbaar Ministerie of wie dan ook. En dan schiet de politie het hele moeizaam opgebouwde beeld van Yvonne van Hertum, de grote pedojaagster, in een keer aan flarden door en met de even simpele als hilarische mededeling dat mevrouw Yvonne van Hertum geen enkele rol gespeeld heeft inzake de arrestatie van Ad van den Berg. Komt ie nog een keer:

De politie was de man op het spoor gekomen via downloadgegevens op internet.

HAHAHAHAHAHA! Sorry.

Yvonne van Hertum, plaatje.

7-04-2011 18.36 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 20 reacties op “Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen”

 1. jan says:

  jammerlijk genoeg leid mevrouw van hertum af van waar het hier om gaat

  en dat is kindermisbruik aan de kaak stellen en een platform bieden voor de slachtoffers iets wat natuurlijk een goede zaak is maar bij deze vrouw totaal in de verkeerde handen is het heeft mij tot nu toe verbaasd dat deze vrouw nog steeds bezig is ook in de zaak van de alphense schietpartij meent ze een verhaal naar buiten te brengen die alles behalve waarheid is

  http://www.yvonnevanhertum.com/2011/04/een-bekende-van-trsitan-verteld-hij-wilde-rust-in-zijn-hoofd/#more-8709

  sorry voor de link

 2. @Jan: Wat brengt mevrouw Van Hertum naar buiten over de schietpartij wat “alles behalve waarheid” is? Ik heb die berichten van haar bekeken, maar het meeste lijkt gewoon gejat te zijn van nieuwssites. Enige uitzondering wellicht is dat ‘interview’ met een vriend van de schutter, maar gezien de gigantische omvang van mevrouw Van Hertum’s fantasie zal ze dat waarschijnlijk wel verzonnen hebben.

 3. jan says:

  ik doelde idd op die link die ik meegestuurd heb en dat is ziek morbide redelijke aandachtstrekkerij ten koste van alles trekt ze toch weer de aandacht naar zich toe zij het op kleine schaal

  hetzelfde als met de honden in korea

  net zoals dat boek tranen op 4 mei

  en nu weer met de pedofielen

  mediageil in zijn zuiverste vorm een kanker voor de samenleving

  maar je bent toch wel met me eens dat deze zaken aangepakt dienen te worden edoch moet dit dan centraal worden gedaan en vanuit de overheid geregeld worden en niet dit amateurisme die door deze vrouw en haar volgelingen tentoon gespreid wordt

 4. […] Yvonne van Hertum precies doet, weten wij niet (‘pedojagen’ is het in ieder geval niet), maar we weten sinds kort wel waarom ze het doet. We dachten dat ze alleen maar een hopeloze […]

 5. […] ons weten heeft mevrouw van Hertum het nog nooit een ‘pedo’ moeilijk gemaakt, maar wij kunnen ons vergissen, natuurlijk. Dat zij onder schuilnamen vieze verhaaltjes zit te lezen op een aantal fora en denkt […]

 6. […] nu schijnt het dan echt afgelopen te zijn. De ‘pedojaagster’, die nog nooit een pedo gejaagd heeft, heeft de moed opgegeven en het bijltje erbij neergegooid. Ze heeft inmiddels haar […]

 7. […] Yvonne van Hertum moet de cel in. Volgens de De Telegraaf heeft zij cassatiezaak verloren, zoals te verwachten was: ‘Celstraf ‘pedojaagster’ definitief‘. Hierbij moet wel even worden aangetekend dat de enige die beweert dat Yvonne van Hertum een ‘pedojaagster’ zou zijn, Yvonne van Hertum zelf is. Geen enkele instantie heeft ooit nuttige informatie van haar ontvangen of gebruik gemaakt van de nutteloze ‘informatie’ die zij verstrekt zegt te hebben (Zie ook ‘Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen‘). […]

 8. […] ‘pedojaagster’ Yvonne van Hertum, die nog nooit een ‘pedo’ gejaagd heeft, houdt zich de laatste tijd voor haar doen heel erg rustig. Heel fijn en houden zo, […]

 9. […] van Johan van den Dongen, weer eens heeft laten piepelen door deze ‘pedojaagster’ die nog nooit een pedo gejaagd heeft. Leren ze het dan nooit bij de De Telegraaf? Vermoedelijk niet. 21-07-2012 19.46 | Door: De […]

 10. […] persoon van Johan van den Dongen, weer eens heeft laten piepelen door deze ‘pedojaagster’ die nog nooit een pedo gejaagd […]

 11. […] ‘pedojaagster’ Yvonne van Hertum, die overigens nog nooit een pedo gejaagd heeft, kon het onlangs weer eens niet laten en publiceerde op haar webzijde Stopkinderseks.com, […]

 12. […] geschorst door CoreISP.net Corporation, dus daar viel nix te beleven. Zou mevrouw de ‘pedojaagster‘ misschien binnenkort aan het uitzitten van haar gevangenisstraf beginnen? 23-09-2012 11.10 […]

 13. […] u het even weet. En pedojaagster is ze sowieso nooit geweest. Zie Zondag en huiver. Er zijn trouwens nog een paar Feyenoordfans die hun geld terugwillen, maar […]

 14. […] pedos” (en “peods”) te hebben, maar als ‘pedojaagster’ niet alleen nog nooit een pedo gejaagd heeft, maar zelfs de vrijspraak of het niet vervolgen van ‘pedos’, […]

 15. […] genomen is, uiteindelijk geheel zonder uw hulp met de politie in aanraking is gekomen (zie ‘Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen’). Gaat u daar nu verandering in brengen en zo ja, per […]

 16. […] ‘SKS’ is nooit meer geweest dan marginaal en de politie heeft altijd meer last dan gemak van Yvonne van Hertum c.s. […]

 17. […] van Hertum, de sneue zelfbenoemde ‘pedojaagster’ die nog nooit een ‘pedo gejaagd’ heeft, komt kennelijk weer aandacht tekort. De enige oplossing die zij voor een dergelijke situatie […]

 18. […] ‘Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen‘, schreven wij bijna twee jaar geleden. Wij wezen er daarin op, dat mevrouw Yvonne van Hertum geen enkele rol gespeeld had inzake de arrestatie van haar aartsvijand Ad van den Berg. Wij zeiden onder andere: […]

 19. […] ‘Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen‘ zeiden wij onder […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties