Grappen Alphen

De schietpartij in Alphen aan de Rijn is ongetwijfeld aanleiding tot allerhande onsmakelijke grappen. De eerste onsmakelijke ‘grap’ waarvan wij dienaangaande kennisgenomen hebben, is de ‘grap’ van een twitterende puber die meende te moeten twitteren dat hij in Hoogvliet hetzelfde zou gaan doen als die gek in Alphen. De desbetreffende puber is onverwijld opgepakt, want je kunt veel over de Nederlandse politie zeggen, maar niet dat ze bang zijn om zich belachelijk te maken. Na het geval met het bomtweetmeisje had je van politiezijde toch enige terughoudendheid mogen verwachten, zou je denken. Maar goed, moppen, grappen en grollen over Alphen dus. Wat denkt u? Worden het er veel? En zou daar dan ook nog een goeie tussenzitten?

10-04-2011 16.13 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aardrijkskunde, Moppen, Twitter, Zoektermen

Er zijn 4 reacties op “Grappen Alphen”

 1. Scrummie says:

  Nu jullie nog!

  HAHAHA :D!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Respondent is erg dom, maar dat wisten we al. Zie ‘Domme mensen moeten geen grappen maken‘ en ‘Domme mensen lachen meer‘. EINDE NOOT *

 2. Scrummie says:

  […] stuitende domheid door een van ieder gevoel voor humor gespeende reactie achter te laten bij ‘Grappen Alphen‘, alwaar hij zei: “Nu jullie […]

 3. Roel says:

  Nu in de aanbieding bij de Albert Hein in Alphen a/d Rijn: Kogelbiefstuk!

 4. Bianca says:

  Nu KNAL aanbiedingen bij de ALBERT HEIN in ALPHEN A/D RIJN, een krat SCHUTTER bier met 50% korting, een kilo KOGEL biefstuk, 60% korting en een BLOED worst, 40% korting. Dus kom snel naar de ALBERT HEIN in ALPHEN A/D RIJN, deze aanbiedingen kunt u niet laten SCHIETEN.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties