Obama, Palin get bad news in Florida poll

The new Florida poll may save its worst findings for former Alaska Gov. Sarah Palin, who loses to the president by a sizable 51-39 margin. That’s a worse showing than business mogul Donald Trump, who lags 8 points behind Obama with a 48-40 percent spread.In even worse news for Palin, the onetime GOP vice presidential nominee places sixth with only 5 percent of support among registered Republicans when it comes to the horserace for the GOP primary in Florida, behind Huckabee at 23 percent, Romney at 18 percent, Trump at 13 percent, former House Speaker Newt Gingrich at 11 percent, and former Minnesota Gov. Tim Pawlenty at 8 percent.

Zie Obama, Palin get bad news in Florida poll.

11-04-2011 15.23 | Door: Stagiaire | Categorie: Losse skakels, Polls, enquĂȘtes en rapporten

Er heeft iemand gereageerd op “Obama, Palin get bad news in Florida poll”

  1. Scrummie says:

    Hahahaha!

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: Omdat deze respondent zo graag wil dat wij aandacht aan hem besteden hebben wij met de hand over het hart gestreken en een stukje aan hem gewijd. Zie ‘Scrummie‘. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties