Scrummie

Scrummie is ontzettend dom. Scrummie heet in het dagelijks leven Danny Jasper, maar daar kan hij nix aan doen en het is bovendien niet de reden dat wij Scrummie ontzettend dom noemen. Wij noemen Scrummie ontzettend dom omdat Scrummie ontzettend dom is. Meer kunnen we er niet van maken. We kunnen het wel even uitleggen, vooropgesteld dat u Scrummie niet bent, want in dat geval snapt u er de ballen van.

Scrummie is op deze webzijde voor het eerst ter sprake geweest in ‘Bent u ook een sukkel? Ga slowchatten per Twitter‘. In dat stukje noemden wij Scrummie nog niet dom, hoewel wij wel konden zien dat hij dat was, maar hielden wij wel de mogelijkheid open dat hij een identiteitscrisis had:

Hadden wij hier te maken met iemand die dacht dat hij een konijn was? Een tekkel? Een fret? Een regenworm? De bodem van een konijnenhol? Geen idee.

.Vervolgens is Scrummie genoemd in ‘Jongelieden, past op met Twitter‘, waarin onder andere te lezen valt:

[…] genoemde twitteraar Scrummie heeft ons verzocht dat stukje te verwijderen, maar aangezien wij daar geen enkele reden voor hebben, gaan wij dat niet doen. Wel hebben wij ons afgevraagd waarom hij dat stukje weg zou kunnen willen hebben en wij denken dat dat zou kunnen zijn omdat hij er zelf niet zo leuk uitspringt. Neen. Dat is nu heel spijtig, maar daar had hij dan eerder aan moeten denken.

De vraag is nu, of hij eraan had kunnen denken als hij dat gewild had, daar men om te kunnen denken aanzienlijk minder dom moet zijn dan genoemde domme Scrummie.

Het derde stukje waarin deze sneue kneus voorbijkomt is ‘Domme mensen lachen meer‘. Voor dit stukje was domme Scrummie de aanleiding en wij zeiden onder meer:

Om iets leuks lachen kunnen we allemaal wel, maar hebben we dan ook gevoel voor humor? Lachen als er niets te lachen valt komt meer voor bij domme mensen.

Domme Scrummie moest daar heel hard en heel dom om lachen, wat te verwachten viel. Vervolgens overtrof hij zichzelf in domheid door zijn buitengewoon domme 1aprilgrap, die leidde tot ‘Domme mensen moeten geen grappen maken‘, met daarin:

Zo te zien is Scrummie dus zo dom dat hij echt denkt dat zijn domme ‘grap’ niet zo doorzichtig is als de lenzen van de Hubble telescoop (of de Hubbletelescoop, zoals sommige mensen zeggen). Om dat soort sukkels tegen zichzelf in bescherming te nemen zou er een verbod moeten bestaan op het maken van grappen door mensen met een IQ lager dan dat van een hobbelpaard

Wederom reageerde Scrummie met dom gelach.

Wij hadden deze sneue kneus best met rust willen laten, maar hij moest ook vandaag weer zo nodig getuigen van zijn stuitende domheid door een van ieder gevoel voor humor gespeende reactie achter te laten bij ‘Grappen Alphen‘, alwaar hij zei:

Nu jullie nog!

HAHAHA :D!

Op Twitter heeft sneue Scrummie inmiddels aangegeven het erg prettig te vinden als wij stukjes aan hem en zijn gebrekkige intellectuele capaciteiten wijden, en daarom hebben we met de hand over het hart gestreken en het onderhavige stukje geschreven. We hopen dat Scrummie nu erg blij is, vooral als hij beseft dat onze stukjes niet alleen gelezen worden door onze volgers op Twitter, maar ook door onze reguliere bezoekers. Met een beetje geluk komt dit stukje nog hoog in de zoekresultaten voor ‘Scrummie’ te staan ook. Zou domme Scrummie dan nog zo blij zijn?

11-04-2011 17.07 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Twitter, Zoektermen

Er zijn 2 reacties op “Scrummie”

  1. Scrummie says:

    Even een noot: Met jullie nog bedoelde ik op arrestatie, niet dat ik jullie dood wens. Zo ben ik niet :).

    Verder: HAHAHAHA! :D

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: Agossie. Nou gauw terugkrabbelen hè? Respondent blijkt dus behalve ontzettend dom ook nog laf te wezen. Maar goed, dit is de laatste reactie die we van hem hebben doorgelaten. Hij heeft nu wel vaak genoeg laten zien hoe dom hij is, dacht u niet? EINDE NOOT *

  2. […] u zich domme Scrummie nog? Vermoedelijk niet, want wij waren hem ook al bijna vergeten. Totdat wij via onze statistieken […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties