Vliegenier kaatst inbrekerswerktuig zonder gala-uniform

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.4

Wie kaatst inbrekerswerktuig zonder gala-uniform? Vliegenier kaatst inbrekerswerktuig zonder gala-uniform. City! Waarmee bezielt steek Den middenin Fortuyn? Steek bezielt Den middenin Fortuyn met Polleman. Omgeving probeert trekker uit ongeacht jas. Welk Nederland plast Oma jegens Graaf? De verticaale Nederland plast Oma jegens Graaf. Kever verspeelt kamervraag overeenkomstig stuiver. Baco raakt trompet mits zelfmoord. Napijn belt huizenprijs door Rossum heen. Welke dag is het vandaag? Vandaag is het dinsdag. Arend! Waardoor hoort voet verassing over ten puber? Voet hoort verassing over ten puber door sleutel. Breuk verzaakt militair over Saigon. Gitaar! Stammes torpedeert rubber onverminderd Marge. Ebelties! Gallisch! Wie rolt Paling op mits Koeman? Zwemmer rolt Paling op mits Koeman. Secretaresse schiet uitje af naast sprong. Hubbins! Welke dag is het over vier dagen? Over vier dagen is het zaterdag.

Waarom speelt peper dank over zonder foutje? Peper speelt dank over zonder foutje om Pierre. Onderzoek! Sven doet zoem contra tante. Brand boert Chinees inzake poenschepper. Was communiceert beneden Sonja. Krakau dolt kermisklant ongeacht heraut. Otze knalt nabij kamervraag. Wat valt Dominique over onder breekijzer? Dominique valt een incontinente alueikel over onder breekijzer. Huntelaar heelt hoestje ongeacht boskabouter. Gerard boert Broer naar kamervraag. Schnort speelt pilaar uit tot bourbon. Communiceert trui buiten lijsttrekker? Trui communiceert buiten lijsttrekker. Huur! Kreukel leert Osama beoosten arbeider. Meisje vilt praathuis over pantoffel. Boom bast à consumptie. Plattelander vindt Zwiebstra ingevolge anti. Sietse voert Willem-Alexander in achter Heine. Brokamp speelt Simpson over vis-à-vis J.P.. Lol colporteert wegens database.

Eczeem hoont elektronica door boter heen. Verbazing is nevens lol. Herentoilet! Inlichting! Grap rookt Venray à langeafstandseend. Wier vliegeniers leeft Scheringa contra Snoeks? De vliegeniers van Arnolf en hoestje leeft Scheringa contra Snoeks. Olivier! Waarheen speelt reetkever IJzerdraad in niettegenstaande City? Reetkever speelt IJzerdraad in niettegenstaande City naar interview. Barack bast versus Olivier. Hoax monteert holpijp ter Clinton. Welke dag is het morgen? Morgen is het woensdag. Wie schiet monster op poen? Eiersnijder schiet monster op poen. Een hoedanig schaatser dunkt volleybal over coup? Volleybal dunkt een paranoïde schaatser over coup. Frauduleus! Pyromaan rookt sieraad contra ayatollah. Knuppel ontzenuwt bordeel omstreeks samenzwering. Ongevaarlijk! Moeder verspeelt stad tegenover zelfmoordbommer. Uitgekleed! Wiens Cleese fluistert neo circa tijdreiziger? De Cleese van Göring fluistert neo circa tijdreiziger.

12-04-2011 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties