Twitter

Twitter is volstrekt waardeloos‘ schreven wij eerder. Desondanks hebben wij daarna toch enige aandacht aan Twitter en een aantal twitteraars besteed en zelfs enkele tientallen twitterfeeds opgenomen in ons RSS-lezertje.

Dankzij die feeds weten wij het nu helemaal honderd procent zeker: Twitter is niets meer of minder dan zonde van iedereen zijn tijd. Alle gelul over het belang van Twitter bij de Islamitisch-fundamentalistische opstanden in Arabiriƫ kan ook niet meer zijn dan dat: gelul. Als die opstandelingen werkelijk zo druk aan het twitteren zouden zijn, hadden ze helemaal geen tijd om in opstand te komen, al was het maar omdat je al uren nodig hebt om alle binnengekomen berichtjes door te ploegen. En zo niet, dan zullen wij wel wat verkeerd gedaan hebben.

Dat verhindert ons niet om alle Twitterfeeds zonder aanzien des persoons in een klap te verwijderen. Waarom zouden wij per slot van rekening willen lezen wie er allemaal in de bus zit, op weg is naar de tandarts, zit te schijten, zit te schijten in de bus op weg naar de tandarts en wat al die mensen die nix te melden hebben verder zoal menen te moeten twitteren. Ze bekijken het verder maar, die twitteraars.

19-04-2011 16.27 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Arabische wereld, Computerij, Twitter

Er zijn 3 reacties op “Twitter”

 1. Dirk de Graaff says:

  Twitter heeft toch wel 1 voordeel:
  “protected accounts” zijn zeer gemakkelijk te “unprotecten”

  http://www.voddevanhertum.com/timeline/

 2. Jos says:

  He he, eindelijk iemand die mij begrijpt. Ik snap twitter vanaf het begin namelijk al niet..

 3. […] wij Twitter nog steeds volstrekt waardeloos vinden en wij er met tegenzin aanwezig zijn, hebben wij er de […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties