CoreISP

CoreISP heet voluit ‘CoreISP.nl Corporation’. Dat is uiterst merkwaardig, daar CoreISP volgens ons niet meer of minder is dan een eenmanszaakje van een niet al te slimme MBOwer, Liroy van Hoewijk genaamd. Volgens ons is het strafbaar om je bij inschrijving bij de Kamer van Koophandel met je bedrijfsnaam, in dit geval dus CoreISP Corporation of CoreISP.nl Corporation, groter voor te doen dan je bent, maar we kunnen ons vergissen en bij de KvK zullen ze het wel weten. Of zou dit schimmige bedrijfje daar niet eens ingeschreven staan?

We kwamen erop doordat wij plotseling dachten: “goh, hoe zou het toch met die Liroy van Hoewijk zijn?” Aangezien er op zijn blerghje nauwelijks iets gebeurt en zijn getwitter achter slot en grendel zit, zien en horen wij namelijk zelden iets van die jongen. Dat zal ons verder overigens een rotzorg wezen, maar wij willen hier graag even opmerken dat CoreISP volgens Yvonne van Hertum een heel slechte ISP (Internet Service Provider) of webhost of webruimteverschaffer (Webspace Provider? Hebben wij die term weleens gehoord of net zelf verzonnen? Wat maakt het uit?) is. Ze zegt het niet met zoveel woorden, maar aangezien haar kattenblergh ieder jaar een paar keer geheel de vernieling in crasht (of kresjt, dat kan ook) het recentst een paar weken geleden, is de conclusie onvermijdelijk, dacht u niet?

Dat er nu al jaren helemaal niets gebeurt op de webzijde van CoreISP.nl Corporation werkt ook bepaaldelijk niet mee aan het maken van een goede indruk. Misschien heeft CoreISP.nl Corporation wel een paar klanten. Misschien wel tien, of zelfs honderd (honderd? Ach, welnee). Misschien zijn de klanten zelfs wel tevreden. Weten wij veel. CoreISP.nl Corporation is echter zeker niet het enorme bedrijf dat men (voorlopig is dat dus Liroy van Hoewijk) met de naam wil suggereren. En ook dit had u zonder internet niet geweten.

NAGEKOMEN GEDACHTE: Toen wij na het schrijven van dit stukje wat zaten te koekelen, stootten wij op ‘CoreISP Corporation is een klungel‘. Dat bleken wij zelf geschreven te hebben. Geinig, niet?

4-05-2011 11.42 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Twitter, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “CoreISP”

 1. Ruud Harmsen says:

  > We kwamen erop doordat wij plotseling dachten: “goh,
  > hoe zou het toch met die Liroy van Hoewijk zijn?”

  Gek is dat, dat heb ik nou nooit.

  Krijg een leven, is dat misschien een idee?

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Geen idee. Wat zijn de werktijden? EINDE NOOT *

 2. […] CoreISP en Dedicated Box stonden namelijk niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. CoreISP werd bekend omdat Liroy van Hoewijk verantwoordelijk was voor het hosten van de strafbare website […]

 3. […] weten niet precies waarom ‘CoreISP.net Corporation’ (dat zich voorheen ‘CoreISP.nl Corporation’ noemde en in beide gevallen strafbaar bezig is, daar het geen ‘corporation’ is en dus ook niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties