Yvonne van Hertum ernstig in de war

Yvonne van Hertum is ernstig in de war. Nu is ze dat vrijwel altijd, dus in dier voege is het geen nieuws, maar het lijkt vandaag ernstiger dan anders. Tijd voor een stukje kloosrieden dus. Het stukje heet ‘De woensdag‘.

Gek wordt ik ervan, ik heb mijn hele leven altijd maatje 36/38 gehad maar sinds ik aan de medicijnen zit lijkt het wel of ik langzaam dichtgroei.

Yvonne van Hertum in een hobbezak. Is dat "maatje 36/38"?

Yvonne van Hertum in een hobbezak. Is dat "maatje 36/38"?

Wij hebben mevrouw van Hertum één keer van redelijk dichtbij gezien en toen maakte zij op ons de indruk een klein dik oud agressief vrouwtje te zijn. Of ze toen “maatje 36/38” had, weten wij niet, maar we hebben er wel een foto van, die we hiernaast afdrukken. Zo’n hobbezak kleedt natuurlijk ook niet erg af, maar volgens ons was ze toen al bezig dicht te groeien. Zou ze misschien toen al “aan de medicijnen” gezeten hebben?

Ik slik sinds februari die troep (heb altijd een bloedhekel aan medicijnen gehad) voor mijn hart en mag gerust zeggen dat ik nu aan maat 40/42 zit.

Misschien is het u ontgaan, dus we zeggen het even: mevrouw van Hertum heeft volgens eigen zeggen in februari een hartinfarct gehad. Wij zijn zo vrij haar niet te geloven.

Bijwerkingen van het middel metoprolol een betablokker (die er voor zorgt dat mijn hartslag vertraagt) zijn oa gewichtstoename en benauwdheid.

Wij hebben even gekeken bij de bijwerkingen van metoprolol, maar zien gewichtstoename er niet tussenstaan. Wel, onder andere:

Maagdarmklachten, zoals misselijkheid, braken, verstopping of diarree. Deze bijwerkingen treden vooral in het begin van de behandeling op.

Maar misschien heeft mevrouw van Hertum een ander lijstje geraadpleegd dan wij.

Ik word er niet echt vrolijk van pas haast niks meer.

Depressiviteit stond wel op ons lijstje:

Depressiviteit, verwardheid, angst en waandenkbeelden (hallucinaties).

Als je dat zo leest, krijg je de indruk dat mevrouw van Hertum dat medicijn al veel langer slikt dan sinds februari, even afgezien van de vraag of ze het desbetreffende medicijn werkelijk gebruikt, want ze zegt het zelf en het blijft Yvonne van Hertum, dus het waarheidsgehalte van de bewering kon weleens verrassend laag zijn.

Buiten heb ik door de bijwerkingen koude handen en voeten, geen honger meer en het steeds benauwd en soms duizelig.

Ach welja.

Lekker hoor die rotzooi slikken en enkel omdat anders ik ( dit tot grote vreugde van mijn pedo “vrienden”*kuch*) misschien wel het loodje leg.

Welnu mevrouwtje, van ons hoeft u “die rotzooi” niet te slikken. Wat ons verbaast is dat mevrouw van Hertum bevriend is met ‘pedo’s’ en dat die vrienden haar dood zouden willen hebben. Fijne vrienden zijn dat. En dat terwijl mevrouw van Hertum zoveel voor ze gedaan heeft door de politie voor de voeten te lopen en de rechtsgang te frustreren waar zij maar kon. Ondankbare lui, die ‘pedo’s’.

Om je eerlijk de waarheid te zeggen was ik dit dus echt niet van plan.

Wij nemen aan dat ze bedoelt te zeggen dat ze “echt niet van plan” is om het loodje te leggen. Duidelijkheid is echter niet haar sterkste kant.

Blijf het die gasten lees pedo’s het lekker moeilijk maken, zit voorlopig under cover op een aantal forums en heb de inlog en het wachtwoord begin dit jaar al aan een aantal journalisten gegeven, die er dankbaar gebruik van hebben gemaakt en er de nodige info hebben weggehaald.

Bij ons weten heeft mevrouw van Hertum het nog nooit een ‘pedo’ moeilijk gemaakt, maar wij kunnen ons vergissen, natuurlijk. Dat zij onder schuilnamen vieze verhaaltjes zit te lezen op een aantal fora en denkt daarmede “under cover” te zitten, is haar zaak (“hallucinaties” stond ook bij de bijwerkingen, weet u nog), maar vieze verhaaltjes zijn nu eenmaal niet strafbaar. Of de “journalisten” daadwerkelijk “dankbaar gebruik” gemaakt hebben van de mogelijkheid om op het account van mevrouw van Hertum vieze verhaaltjes te lezen, weten wij niet, maar het zou zomaar kunnen. Welke “info” ze eraan zouden hebben kunnen ontlenen, ontgaat ons echter.

Eigenlijk zijn ze zo ontzettend stom.

Wij kennen de desbetreffende journalisten niet, maar als ze geloof hechten aan de woorden van mevrouw van Hertum zijn ze inderdaad ontzettend stom.

Ik zat op het forum van Martijn dat weet iedereen nu wel, maar met dezelfde naam zat ik ook op boymoment, en ze hadden het maar niet door, nog niet trouwens ik kon vanmorgen weer gewoon inloggen daar.

Tuurlijk. En waarom ook niet? Als mevrouw van Hertum behoefte heeft aan vieze verhaaltjes (dit is een gok, want wij kennen “boymoment” niet en zijn ook niet van plan het te leren kennen, doch dit terzijde), waarom zou men haar dan ook maar een strobreed in de weg leggen?

Vriendje Ojas je weet wel wie ik bedoel (Jaapie Stokker) post er weer vrolijk op los trouwens ook bij cpt Iglo (opinieleiders) en die visstick koning zit weer op een ander pedoforum.

Met “cpt Iglo (opinieleiders)” bedoelt mevrouw van Hertum vermoedelijk uw en onze captain. In dat geval had er moeten staan: Cpt. Iglo (Opinieleiders.nl). Het staat nog wel zo groot en duidelijk in onze header: “Opinieleiders.nl – Voor al uw meningen”. Dat uw en onze captain op “een ander pedoforum” zou zitten, is nieuw voor ons. Dat niet alleen: het is ongetwijfeld gelogen. Mevrouw van Hertum liegt sowieso nogal veel, maar als ze niet eens de moeite neemt er een screenshot bij te fabrieken, ligt het er wel heel dik bovenop.

Zo is het wel erg makkelijk concluderen.

Zegt u dat wel.

De heren hebben er een sport van gemaakt om mensen waar ik mee twitter te waarschuwen voor me, ik ben gevaarlijk volgens Mr visstick een zelfverklaarde drs, want nog steeds heb ik zijn papieren niet gezien dat hij daadwerkelijk een drs is.

Hee, hier hebben we de raadselachtige Mr visstick (als dat tenminste dezelfde is als Mr Vistick) weer. Op grond waarvan de verwarde kattenblerghster denkt dat alle doctorandussen van Nederland pas officieel doctorandus zijn als ze zich bij de verwarde kattenblerghster gemeld hebben met hun papieren, weten wij niet, maar wij gokken op de medicijnen. Tenzij het haar basisgekte is.

Hij zal zijn bul wel gratis bij de vissticks gekregen hebben.

Dat zal wel als een grapje bedoeld zijn. Maar u weet: domme mensen moeten geen grappen maken.

Wel weet ik dat hij op staande voet ontslagen is op een lagere school en dat zet me dan weer aan het denken, waarom ben je op staande voet van een lagere school weggetrapt?

Als mevrouw van Hertum dat zo zeker weet, waarom levert mevrouw van Hertum er dan geen bewijsmateriaal bij? Heel simpel: niet alles wat mevrouw van Hertum ‘weet’ is waar. Sterker nog: het grootste deel van wat mevrouw van Hertum ‘weet’, ‘weet’ mevrouw van Hertum alleen doordat mevrouw van Hertum het zelf verzonnen heeft. Met de werkelijkheid heeft dat soort ‘kennis’ dan ook niets te maken.

Vragen, vragen en nog eens vragen. het zullen altijd wel vragen blijven want dit soort mensen(?) geeft nooit direct antwoord.

Wie bedoelt de schrijfster met “dit soort mensen(?)”?

Zielig eigenlijk vindt je niet?

Och.

Fijne woensdag ;-)

Och.

Ter afsluiting: Yvonne van Hertum loopt al jaren te roeptoeteren dat een of meer van onze redactieleden en onze doctorandus ooit ontslagen zouden zijn op een lagere school en wij houden er rekening mee dat ze in het onderhavige verwarde stukje eigenlijk niet de mysterieuze Mr. Drs. Vistick of Visstick op de korrel denkt te hebben, maar bijvoorbeeld uw en onze captain of zelfs onze doctorandus. Wij wijzen er dus maar weer eens op dat noch uw en onze captain, noch onze doctorandus ooit ergens ontslagen is, dus ook niet op een lagere school. Mocht mevrouw van Hertum anders beweren, vraagt u dan eens naar het jaar, de stad of het dorp en de naam van de desbetreffende school. Misschien dat ze onder invloed van de medicijnen nog iets verzint ook. Daar zijn wij dan reuze benieuwd naar.

Yvonne van Hertum, plaatje.

11-05-2011 13.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Taal, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Yvonne van Hertum ernstig in de war”

  1. […] @YvonnevanH de twitternaam (of althans een van de twitternamen) van Yvonne van Hertum is. ‘Yvonne van Hertum ernstig in de war‘ schreef onze De Grote Vrager eerder op de dag. Hij besloot met: “Ter afsluiting: […]

  2. Yvonne-hater says:

    Ruim twee maanden heeft ze lopen beweren dat ze medicatie slikt voor haar hart. Ik heb hard moeten lachen gisteren, nu nog steeds eigenlijk. Ze dacht blijkbaar dat ze haar 10 bezoekers per maand kon overtuigen door een onscherpe foto op haar digitale kotszakje te plaatsen van haar medicatiedozen. Wat mevrouw Van Hertum niet wist, laat staan dat ze er rekening mee gehouden had, is dat je met onder andere Photoshop onscherpe foto’s haarscherp kunt krijgen. Nadat ik haar foto scherp gemaakt had, was te zien dat zij cholesterol-en bloeddrukverlagende medicatie slikt. Waar ik ook hard om heb moeten lachen is dat mevrouw Van Hertum beweerde dat zij altijd maatje 36/28 heeft gehad en dat zij sinds een paar maanden pas aangekomen is. Mevrouw Van Hertum, mag ik zo vrij zijn om te zeggen dat u ook dat gelogen heeft? U bent 163 centimeter klein en u weegt rond de 80 kilogram, een simpele rekensom leert mij dat u een Body Mass Index (BMI) van 30 heeft. Mevrouw Van Hertum, weet u wat dit betekent? Dat u ernstig overgewicht heeft.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties