Hans Jansen, arabist of bangepoep?

Hans Jansen, zegt die naam u iets? Ons zegt die naam niet zo gek veel. Uw en onze captain heeft een keer een stukje aan hem gewijd, ‘‘Arabist’ Hans Jansen wil doodseskaders‘ en zelf hebben wij er ooit op gewezen dat er een lezing van ‘arabist’ Hans Jansen over Mohammed gratis te downloaden viel, maar voor de rest? Ja, Stommeling Jones wilde woest door Hans Jansen heen gaan schreeuwen, maar daar hebben we nooit meer iets van vernomen.

Als wij niet eerder op de dag in onze statistieken gezien hadden dat er iemand vanaf krapuul.nl terechtgekomen was bij ”Arabist’ Hans Jansen wil doodseskaders’ hadden wij vandaag waarschijnlijk opnieuw geen woord aan Hans Jansen gewijd, daar wij hem wel eens op televisie gezien hebben en hem toch eerst en vooral een beetje een mal mannetje vinden. We zeggen het maar zoals het is.

Maar, mal mannetje of niet, het lijkt ons ook een vreselijke bangepoep. Dat zie je trouwens wel vaker, dat malle mannetjes vreselijke bangepoepen zijn. Geert Wilders is er ook zo eentje. Dat soort mannetjes schijt tweehonderdzesenvijftig bruintinten bij de gedachte aan de vreselijke gevaren die dat soort mannetjes zelf verzonnen heeft, die manier.

Wij weten niet hoe ‘arabist’ Hans Jansen door zijn eventuele collega’s bekeken wordt, want wij weten niet eens of hij collega’s heeft, laat staan wie het zijn. In de reactievelden bij Krapuul.nl lopen wat respondenten rond die daarvan wel op de hoogte zijn, of dat althans pretenderen. Iemand zegt:

[…] Raar dan dat andere ‘Arabisten “zijn “inzichtelijk schrijven ” als broddelwerk zien , maar ik vermoed dat jij alles wat je eigen haat bevestigd als “inzichtelijk “typeer , Waarschijnlijk had je 80 jaar geleden Goebbels als een “inzichtelijk schrijver “over Joden getypeerd …

(Is dat technisch gesproken eigenlijk al een Godwin? Doch dit terzijde). Een ander schrijft:

Als je als arabist bekeert tot hoofd fanclub van Geert, dan kun je rustig zeggen dat je verkeerd bezig bent. Die man is een zwalker, waar het geld is, daar is hij. Dus dat heeft weinig met overzichtelijk bezig te zijn. Bovendien wordt hij door zijn collega’s uitgekotst.

Een derde beweert:

Hans Jansen is gewoon een rare geesteszieke kabouter.

Weer een ander verklaart:

[…] Dat iemand een academische titel heeft en doceert aan de universiteit is geen graadmeter voor integeriteit, objectiviteit en onpartijdigheid. Wat zo iemand wel kan in tegenstelling tot eenvoudige boerenpummels is zijn xenofobie verpakken in een pseudowetenschappelijk jasje.

En zo zouden we nog uren door kunnen gaan, maar dat doen we niet, daar wij wel iets beters te doen hebben, al zouden we zo gauw niet weten wat. Mocht u Hans Jansen zijn, of een van zijn collega’s, dan horen wij graag van u, hoe u de plaats van Hans Jansen in de wereld der arabisten ziet. Mocht u daar uit anderen hoofde meer over weten, dan houden wij ons ook aanbevolen.

Hans Jansen

16-05-2011 17.36 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Arabische wereld, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Televisie, Terrorisme, Webzijden

Er zijn 7 reacties op “Hans Jansen, arabist of bangepoep?”

 1. Ruud Harmsen says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt, wegens volslagen irrelevant. –

 2. Freedom4TheWorld says:

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens antisemitische prietpraat en overschrijding van de wartaaldrempel

 3. Freedom4TheWorld says:

  Reactie op het verwijderen van mijn reactie2

  Dit deel van de reactie verwijderd wegens antisemitische prietpraat en overschrijding van de wartaaldrempel –

  Dit wil ik even recht zetten

  – Dit deel van de reactie verwijderd omdat wij niet van kutsmoesjes houden –

 4. Freedom4TheWorld says:

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens niet ter zake –

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Wij adviseren respondent om het vooral te blijven proberen, maar dan wel een beetje coherent en zonder antisemitische, godsdienstwaanzinnige of andere prietpraat. EINDE NOOT *

 5. Freedom4TheWorld says:

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens niet ter zake –

 6. Krapuul.nl says:

  […] zegt dat u iets? Wij hadden er wel eens van gehoord, dachten wij, maar tot gisteren was genoemde webzijde hier nog nooit ter sprake geweest, dus erg prominent kan die webzijde niet […]

 7. […] ongeveer. Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat een arabist, en zeker iemand als de beroemde arabist Hans Jansen, maar wat uit zijn nek kletst, dus als arabist Hans Jansen iets schrijft over hypotheken, is dat […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties