Rollen! Voodoo!

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.5

Rollen! Voodoo! Voodoo. Boogaert! Verteren! Slijptol! Communiceren! Koppiepeesten! Schoppen! Oplichten! Doucheruimte! Vertrappen! Boter! Boter. Voorkomen! Munitie! Chagrijntje! Kruipen! Dolen! Ontploffen! Inlopen! Leren! Schieten! Mooij! Allrounden! Proberen! Ip-vanger! Voorkomen! Asterisk! Typ een asterisk. Laken! Beloeren! Heersen! Zen! Zen. Wessel! Koppiepeesten! Vibrator! Coach! Van rol wisselen en de coach worden. Taak van de coach. Manager en coach. Leraar of coach. Gedraag u als coach. Baan als coach. Coach en speler. Coach onderwijst en traint. Coach heeft twee doelen. Coach heeft. Blazen! Rollen! Namaken! Vertillen! Duik!

Duik. Wall Street neemt een duik. Analisten zeiden dat de duik. Hardstochtelijke duik. Basbalalajka! Blozen! Heijn! Hollen! Spaartegoed! Direct opneembaar spaartegoed. Knäckebrödkutje! Berelul! Dam! Bedriegen! Adolf! Creditcard! Creditcard. Schelden! Whiskey! Jameson Irisch Whiskey. Glas whiskey. Bassen! Breuk! Breuk. Ondergrondse breuk. Eenvoudige breuk. Tiendelige breuk. Persoon! Persoon. De persoon die in dienst genomen moet worden. De persoon die een dergelijke aanbieding of dienstaanbieding doet. Dat de persoon die het geld ontvangen heeft. Om te kunnen verwachten dat een persoon alle producten goed kende. Dat de meest getalenteerde persoon niet gekozen wordt. Die persoon. U in eigen persoon. Niet-geidentificeerd persoon. Een leuke persoon. Particulier persoon. In hoogst eigen persoon. Ongeveer 65 kg per persoon. Van een persoon. Per persoon. Om te praten over de prestaties van die persoon. De inbreng van die persoon. In eigen persoon. De juiste persoon. De persoon. Eerste persoon. Persoon die de hele nacht door kan gaan. Persoon die lijdt aan amnesie. Persoon om te vragen om. Persoon die.

Computervredebreuk! Hangoudere! Bewegen! Gordijn! Gordijn. Er mag geen nieuw gordijn meer neerdalen. Een nieuw gordijn. Het gordijn. Lappen! Zelfpijper! Femke! Bos! Galliër! Stuiter! Kaatsen! Baten! Ondersteunen! Daad! Daad. Onrechtmatige daad volgens de wet. Onrechtmatige daad. Eerste daad. Propaganda van de daad. Slechte daad. Maffen! Voorkomen! Barcelona! Interim! Kreunen! Stadsblad! Leugenkanon! Stoephoer! Loven! Wind! Wind. De wind vangen. De wind gaat morgen misschien wel liggen. Zodra de wind maar eenmaal uit de goede hoek komt, gaan we naar huis. Aangezien er niet genoeg wind staat. Aangezien er niet genoeg wind staat zul jij moeten uitstappen. Hoe durven ze mijn raad in de wind te slaan. Komt de wind uit het noorden. Komt de wind uit het oosten. Komt de wind uit het zuiden. Komt de wind uit het westen. Er waait een frisse wind. Er staat te veel wind. Sla mijn raad in de wind. Harde wind. Vrees voor wind. Wind is. Wind der verandering.

17-05-2011 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties