Krapuul.nl op de bres voor Erwin Lensink

Erwin Lensink is gek‘, schreven wij eerder. De Belgen van Krapuul.nl (term gejat van onze De Grote Vrager, doch dit terzijde) hebben dat niet zo begrepen en hebben een online petitie geopend, of hoe je dat ook zegt. Ondanks het feit dat daar geen hond op reageert, of misschien juist daardoor, hebben de Belgen van Krapuul.nl gemeend er op hun webzijde een stukje aan te moeten wijden: ‘Erwin Lensink, Dutch political prisoner for life without a life sentence‘. Het is niet zomaar een stukje, het is zelfs een heusch persbericht, in de verwrongen geest van de Belgen van Krapuul.nl: “PRESS RELEASE: FOR IMMEDIATE RELEASE”. Het is toch wat.

Het stukje is de moeite van het kloosrieden niet waard, maar een paar citaatjes pikken we er even uit:

But what really bothers many Dutch citizens is that Lensink is also being heavily medicated due to the diagnosis that he suffers from severe delusions, a claim that is not without controversy.

“What really bothers many Dutch citizens”? Whoehahaha! Er zijn niet eens “many Dutch citizens” te vinden die weten wie Lensink is. En degenen die het wel weten, weten dat hij geschift is, dus voor ieders veiligheid het best platgespoten kan worden.

The way this controversial case has evolved, with outrageous claims by a psychologist and a psychiatrist, gives the impression to many Dutch citizens that the royal family is still pulling many strings in the Netherlands, stands above the law, and enjoys preferential judicial treatment.

Wat een onzin. Wij zijn al jaren anarchist en hebben aanwijsbaar iets tegen de monarchie, maar het feit dat een idioot wordt opgesloten, is voor ons geen bewijs van de macht van het ‘vorstenhuis’. Wij zullen de petitie dan ook niet tekenen.

[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/monarchie/beatrix.flv img=x:/www.opinieleiders.nl/monarchie/komlogo.jpg embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=true /]

18-05-2011 12.56 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Monarchie, Webzijden

Er zijn 6 reacties op “Krapuul.nl op de bres voor Erwin Lensink”

 1. Ach wat een lief stukje , en men noemt zich anarchisten , en tegen het koningshuis , maar geloofd natuurlijk wel heilig in de Psychiatrie wanneer die beslist dat Lensink een gevaarlijke gek is .. leuk hoor tamme “anarchistjes ” die van afzeiken van wie anders is dan hun een hobby maken. En natuurlijk moet Krapuul ook afgezeken worden , want die denken niet precies hetzelfde over dingen als opinielijers.nl …

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Iedereen kan zien dat Lensink geschift is (zie ‘Erwin Lensink is gek)’. Daar hoef je geen psychiater voor te zijn. De Belgen van Krapuul.nl moeten afgezeken worden omdat ze de Belgen van Krapuul.nl zijn. Zie hiervoor ook ‘Krapuul.nl‘ van onze De Grote Vrager. EINDE NOOT *

 2. Prins Bernard says:

  God moge u vandaag halen.

 3. Laurent says:

  ‘Wat een onzin. Wij zijn al jaren anarchist en hebben aanwijsbaar iets tegen de monarchie, maar het feit dat een idioot wordt opgesloten, is voor ons geen bewijs van de macht van het ‘vorstenhuis’. Wij zullen de petitie dan ook niet tekenen.

  Dat zullen we onthouden voor het geval er eens iemand van ‘opinieleiders’ (woehaha) wordt opgesloten.

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Als er ooit iemand van Opinieleiders.nl wordt opgesloten, zal het in ieder geval niet zijn omdat hij geschift is. Respondent heeft kennelijk niet begrepen dat wij niet zeggen dat het ‘vorstenhuis’ geen macht heeft, maar wel dat het die macht niet heeft hoeven aan te wenden om een idioot op te sluiten. Dom, dom, dom. Maar ja, fan van Krapuul.nl, dus dat was te verwachten. EINDE NOOT *

 4. Laurent says:

  @Stommeling Jones: het gaat ons helemaal niet om de al dan niet vermeende macht van het Koningshuis, maar puur om het feit dat er buitenproportionele maatregelen tegen deze man genomen worden. Ja, dat zal wel te maken hebben met het feit dat zijn actie tegen het Koningshuis gericht was, maar dat is niet de kern van onze petitie.

  Maar als je zelfbenoemd opinieleider bent hoef je andermans opinies natuurlijk niet nauwkeurig te lezen, dat is ook weer zo.

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Dus nu doet de macht van het ‘koningshuis’ er ineens niet meer toe? Respondent lijkt ons wat verward. Misschien moest hij ook maar opgenomen worden. EINDE NOOT *

 5. […] Krapuul.nl gemeend heeft het te moeten opnemen voor waxinelichtjesgooier Erwin Lensink (zie ‘Krapuul.nl op de bres voor Erwin Lensink ‘ en ‘Hebben mensen met waandenkbeelden rechten? ‘) mag in dat licht misschien […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties