Grappen over Lance Armstrong

De grappen over Lance Armstrong zullen ongetwijfeld loskomen zodra Nederland ontwaakt is en kennis genomen heeft van het feit dat Lance Armstrong door exploegenoten Tyler Hamilton en George Hincapie beschuldigd is van het gebruik van doping (EPO en testosteron werden zeker genoemd en wij dachten ook corticosteroïden, maar dan zouden wij het interview nog een keer moeten bekijken en daar hebben we nu geen zin in).

Persoonlijk worden wij al agressief als we maar aan die schijnheilige Texaanse rotkop denken, waardoor wij dus zelden de neiging hebben er grappen over te maken, maar misschien kunt u het beter. Waarschijnlijk wel. Als u grappen kunt maken waarin Armstrongfan Mart Smeets meteen ook even op de hak genomen wordt: graag. Bij voorbaat dank. Wij kunnen dat niet zelf, daar wij bloedgolven krijgen bij de gedachte aan die twee hufters tegelijk.

23-05-2011 4.58 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Moppen, Wielrennen, Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties