Lance Armstrong

Lance Armstrong is vaak van dopinggebruik beschuldigd, maar er viel nooit iets te bewijzen. Wij zijn reuze benieuwd of dat nu een keer wél het geval zal zijn, nu ook Tyler Hamilton en George Hincapie Lance Armstrong glashard van het gebruik van EPO, bloeddoping en testosteron beschuldigd hebben. In ‘Lance Armstrong wel degelijk op doping betrapt?‘ hebben wij onszelf al geciteerd, om te laten zien dat wij het altijd al gezegd hebben, maar dat doen wij nu graag nog eens dunnetjes over. Omdat het zo leuk is.

In ‘Lance Armstrong heeft de perfecte doping‘:

Wij nemen niet aan dat Lance Armstrong geen doping gebruikt, daar een van onze theorieën betreffende het profwielrennen is, dat ze allemaal doping gebruiken, wat wij ook helemaal niet erg vinden. Wij nemen derhalve aan dat Lance Armstrong de perfecte doping heeft gevonden en dat dat ook de reden is dat hij weer terug durft te komen. Als de doping niet op te sporen is, kunnen ze je er ook niet op pakken, per slot van rekening.

In ‘Stommeling Jones op zijn vingers getikt‘:

Lance Armstrong is een wielrenner die wederom beschuldigd is van dopinggebruik. L’equipe (dachten wij) heeft gisteren beweerd dat Lance Armstrong in de toer van 1999 zes keer een plasje met sporen van epo heeft ingeleverd, wat ze toen nog niet konden vinden, maar nu wel.

In ‘Lance Armstrong beschuldigd van nog meer dopinggebruik‘:

De Der Spiegel zegt nu, onder de kop Radsport ist in den Klauen des Dopings, dat de Italiaanse dopingonderzoeker (“der italienische Doping-Fahnder”) Alessandro Donati (nooit van gehoord, maar dat zal wel aan ons liggen) zonder meer gelooft dat L’equipe gelijk heeft, maar ook zegt dat Lance Armstrong meer gebruikt moet hebben dan alleen epo.

In ‘Lance Armstrong zal dus wel bloeddoping gebruikt hebben‘:

Wij hebben ons reeds vaak afgevraagd hoe Lance Armstrong buiten schot heeft kunnen blijven en nu denken wij het te weten. Als Vinokoerov op het idee van bloeddoping kon komen, kon Armstrong dat ook. Hij zal dus wel bloeddoping gebruikt hebben, tenzij hij een beter middel had, natuurlijk. Met zo’n lek systeem kan dat van alles zijn.

Armstrong opnieuw beschuldigd van dopinggebruik‘ is van de hand van uw en onze captain en zou eigenlijk in zijn geheel geciteerd moeten worden, maar dat wordt wat te veel van het goede. Dat lees u daar maar even.

In ‘Had die Armstrong niet gewoon dood kunnen gaan?‘:

Tijdens, na en dankzij Lance Armstrong is de vraag niet meer of ze doping gebruiken (als het voor u nog wel de vraag is, is het antwoord: JAAA! SUKKEL! NATUURLIJK GEBRUIKEN ZE DOPING!), maar waarom ze niet betrapt worden, als ze niet betrapt worden. Is het wielrennen soms één corrupte rotzooi? JAAAHAAA!!!! Dat is het. Mart Smeets weet dat, maar die vreet ervan. En veel te veel ook. Lance Armstrong weet dat, maar die vreet ervan en die heeft zijn vriendjes heel hoog zitten en heeft heel hoog vriendjes zitten, dus die is zogenaamd tegen doping. Laat ons niet lachen.

Lance Armstrong beschuldigd van dopinggebruik

23-05-2011 11.45 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Tekeningen, Wielrennen

Er heeft iemand gereageerd op “Lance Armstrong”

  1. Blusser van Oud-alblas says:

    Een wielrenner die geen doping gebruikt is niet goed bij zijn hoofd.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties